Sönmez Ortaokulu’nun projesi Grup 1.’si seçildi

Sönmez Ortaokulu’nun projesi Grup 1.’si seçildi

17.05.2022 13:00:13

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nun Doğa Öncüleri Projesi, WWF TÜRKİYE'nin düzenlediği Doğa Öncüleri Gençlik Programı kapsamında yapılan oylamada 181 puan alarak grubunda 1. Seçildi ve üst tura katılmaya hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve WWF-Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı ortaklığında yürütülen ''Doğa Öncüleri'' projesi kapsamda Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nda ''Yarının Doğası İçin Biyoçeşitlilik'' adlı proje yürütüldü. Projenin amacı birçok insana biyoçeşitliliğin ne olduğunu, nasıl korunması gerektiği ile ilgili bilgi verilmesi olarak belirlendi. Okulun Fen Bilimleri Öğretmeni Aslıhan Dikmen ve Okul Müdürü Mustafa Elibol danışmanlığında 7.sınıf öğrencileri tarafından yürütülen projede öğrenciler dönem boyunca biyoçeşitlilik üzerine farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

DOĞA ÖNCÜLERİ PROJESİ 1. SEÇİLEREK ÜST TURA KATILMAYA HAK KAZANDI

WWF TÜRKİYE'nin düzenlediği Doğa Öncüleri Gençlik Programı kapsamındaki düzenlenen proje sunumlarına Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nu temsilen Tuğba Karadeniz ve Sudenaz Sıratcı katıldı. Öğrenciler, gerçekleştirdikleri sunum ile kendi grubunda 181 puan alarak 1.oldu ve bir üst tura katılmaya hak kazandı.

Okul Müdürlüğü, projede görevli tüm öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Renginar SALİ

YORUM YAP