Odak öğrencilerinin İngilizce tiyatro gösterileri beğeni topladı

Odak öğrencilerinin İngilizce tiyatro gösterileri beğeni topladı

17.05.2022 12:59:01

Bu bir tanıtımdır

Odak Okulları 2. ve 5. Sınıf öğrencileri, sergiledikleri İngilizce tiyatro gösterileriyle beğeni topladı.

Odak Okulları 2. Ve 5. Sınıf öğrencileri, okulun Yabancı Diller Koordinatörü Ayla Sarvan Yanko ve İngilizce öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları tiyatro gösterilerini İngilizce sahnelediler.

Geçtiğimiz gün düzenlenen gösterilerde okul yöneticileri ve öğretmenlerinin yanı sıra velileri de kendilerini yalnız bırakmayarak heyecanlarını paylaştı.

  1. SINIF ÖĞRENCİLERİ “PRENSES VE BEZELYE TANESİ” ADLI OYUNU SAHNELEDİ
  2. Sınıf öğrencileri İngilizce sergiledikleri tiyatro gösterisi ile büyük beğeni topladılar. Andersen masallarından “Prenses ve Bezelye Tanesi” değişik bir yorumla izleyicilerle buluştu.

Masaldaki kraliçe oğlunun evleneceği kızı bulabilmek için tüm dünya ülkelerinden gelen kraliyet ailelerini sarayında ağırlar. Ancak sonunda gerçek prenses beklenmedik biri çıkar.

  1. SINIF ÖĞRENCİLERİ “PETER PAN” OYUNUNU SAHNELEDİ

5.Sınıf öğrencileri ise İskoç yazar Sir James Matthew  Barrie'nin ünlü çocuk oyunu “Peter Pan” ile sahnedeydi.

Kalabalık bir oyuncu kadrosuyla sergilenen oyun aslen anadili İngilizce olan çocuklar için yazılmasına rağmen bu denli zor görevi başarıyla tamamladılar.

Okulun Yabancı Diller Koordinatörü Ayla Sarvan Yanko, görevini başarıyla tamamladıkları için tüm 5. Sınıf öğrencileriyle ve kendilerini çalıştıran öğretmenleriyle gurur duyduğunu belirtti.

Yanko, harika bir performans gösteren 2. Sınıf öğrencilerini ve kendilerini hazırlayan İngilizce Öğretmenlerini de tebrik etti.

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP