Sokak hayvanlarına mama yardımı

Sokak hayvanlarına mama  yardımı

26.01.2016 12:53:39

Silivri Belediyesi, soğuk ve karlı hava nedeniyle sokaklarda yaşam savaşı veren sokak hayvanları için besleme odaklarına ve karla kaplı arazilere mama bıraktı.
Zorlu kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için ilçenin farklı noktalarına mama dağıtımı gerçekleştirildi. Hayvanlar verilen kuru mamalarla beslenme ihtiyaçlarını karşılama imkânı buldu.


CAN DOSTLARI UNUTULMADI

Belediye personelleri ilçe sınırları içerisindeki sahipsiz hayvanların beslenmesi için kuru mama dağıtımı gerçekleştirerek hayvan dostlarımızın bu soğuk günlerde aç kalmaması ve soğuktan etkilenmemeleri için anlamlı bir seferberlik sürdürdü. 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ MESAJI
Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının yiyeceksiz kalmamaları için tedbir alan Silivri Belediyesi, vatandaşlar için yaptıkları hizmetlerin yanı sıra doğadaki diğer canlıları da unutmadıklarını sosyal medya üzerinden, “Ekiplerimizin yoğun yağış ile mücadeleleri devam ederken sevimli dostlarımızı da unutmadık. Birçok noktada bulunan odaklarımız kuru mamalar ile periyodik olarak dolduruyor ve yolda denk geldiğimiz sevimli dostlarımızın da karınlarını doyuruyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve onlarda bizim ailemizin en sevimli fertleri…” sözleriyle deklare etti.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP