“Sınırlı Kontenjan, Sınırsız Etkinlik”

“Sınırlı Kontenjan, Sınırsız Etkinlik”

25.06.2016 10:09:15

Çizgi Koleji Silivri Kampüsü iki dönemlik Yaz Okulu'nda anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine sınırsız etkinlikler sunuyor.

2015-2016 Eğitim-öğretim yılında hizmete açılarak ilçemiz eğitim kurumları arasında yerini alarak etkinlikleriyle gündemden düşmeyen Çizgi Koleji Silivri Kampüsü, Yaz Okulu imkânı sunuyor. Ulaş Velioğlu'nun müdürlüğünde Cumhuriyet Mahallesi Dr. Cemal Kozanoğlu Caddesi, No: 95 Silivri adresinde bir yıldır hizmet veren kurum, “Sınırlı Kontenjan, Sınırsız Etkinlik” sloganı altında Yaz Okulu etkinliklerini duyurdu.

ÇİZGİ KOLEJİ YAZ OKULU BAŞLIYOR
Çizgi Koleji Silivri Kampüsü Yaz Okulu iki dönemden oluşuyor. 1. Dönem: 11 Temmuz-29 Temmuz, 2. Dönem: 01 Ağustos-19 Ağustos tarihlerini kapsıyor. Başvurmak isteyenler kuruma 0212 727 0627 nolu telefona ulaşabilir.

YAZ OKULU DERS TABLOSU
Çizgi Koleji yönetimi tarafından anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için planlanan dersler şöyle;
Anasınıfı 3-4-5-6 yaş grubu öğrenciler için Jimnastik, Müzik, Drama, İngilizce, Yüzme, Düşünme becerileri, Resim, Türkçe Dil Etkinliği, Yaşamsal beceriler ve Satranç dersleri uygun görüldü. İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için planlanan dersler ise şöyle; Almanca, İngilizce, Yüzme, Akıl Oyunları Atölyesi, Tenis, Okçuluk, Satranç, Müzik, Resim, Basketbol ve Voleybol.
Çizgi Koleji'nin sunduğu imkanlardan yararlanabilir, çocuklarınızın yaz tatilini verimli kılabilirsiniz. Eğitim-öğretim yılı boyunca aldıkları bilgileri burada yapılacak etkinliklerle pekiştirebilir, spor ve eğlenceyi de katarak keyifli bir yaz geçirmelerini sağlayabilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP