Silivrisporu Hırs Bastı

Silivrisporu Hırs Bastı

24.08.2010 10:33:03



Teknik direktör Kadir Akbulut’un futbolcuların çalışma isteklerinden ve arzularından oldukça memnun olduğu bildirildi. Termal Otel’de kalan Silivrispor’a 2.Başkan Mutlu Memiş ile birlikte futbol şubesi sorumlusu Cem Bayburt’un kafile başkanlığı yaptığı, takımın bütün sorunlarıyla yakından ilgilendikleri kaydedildi. Kampın ilk çalışmasını Cuma akşamı yapan Silivrispor Akbulut yönetiminde cumartesi günü de çift çalışma yaparak günü tamamlamış oldu. Temsilcimiz dün akşam Gümüşhanespor’la saat 17.00’da bir hazırlık maçı yaparak kampta ilk kez görücü önüne çıktı. Serin çalışma koşulları nedeniyle futbolcuların istekli, arzulu ve hırslı olmaları teknik kadronun ve yönetimin moralini yükseltirken teknik direktör Kadir Akbulut’un Gümüşhane hazırlık maçının ardından kampın ikinci hazırlık maçını da bu hafta arasına almayı planladığı belirtildi.

BOLU, SiLiVRiSPOR’A YARADI

Silivrispor Teknik Direktörü Kadir Akbulut, kampın takımın kaynaşması ve birbirini  daha yakından tanıması açısından önemli bir şans olduğunu söyledi.

Akbulut gazetemize yaptığı değerlendirmede “Birlik, beraberlik ve kaynaşma açısından çok iyi bir ortamda çalışıyoruz. Havanın İstanbul’a göre serin olması futbolcuların istek ve arzuları üzerinde de olumlu bir etki yarattı. Bu havayı da iyi değerlendirip İstanbul’a en iyi şekilde dönmek için çalışmalarımıza devam  edeceğiz.” İfadesini kullandı.

Öte yandan Tepecikspor ile oynanan hazırlık maçında ciddi bir şekilde sakatlanan Yasin Özbutak 15 gün aradan sonra kampın ikinci gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladı.

AKBULUT FUTBOLCULARIN PESTİLİNİ ÇIKARDI

Silivrispor’da Bolu kampında teknik direktör Kadir Akbulut rüzgarı esiyor. Kamp için Termal Otel’de bulunan Silivrispor’da dün akşam yapılan çalışmada teknik direktör Akbulut’un adeta takıma komando çalışması yaptırdığı gözlendi.

Futbolcuların pestilini çıkaran Akbulut’un sakin kişiliğinin yanı sıra idmanda futbolcuların göz yaşına bakmadığı öğrenildi. Cumartesi gününü çift antrenman yaparak değerlendiren mavi kırmızılılarda sabah kondisyon ağırlıklı olarak geçen antrenmanda Akbulut’un futbolcuları adeta kevgire çevirdiği belirtilirken akşam yapılan çalışma ise taktik ağırlıklı çift kale şeklinde geçti. Öte yandan kampta takımı yalnız bırakmayan asbaşkan Mutlu Memiş ile futbol şube sorumlusu Cem Bayburt iddiasına penaltı atıştı. Penaltı atışlarını Memiş kazanırken iddiayı kaybeden Bayburt Bolu Merkez’e giderek futbolculara baklava ısmarladı.

MEMİŞ: BAŞARIYA ODAKLANDIK

Silivrispor Asbaşkanı Mutlu Memiş takımın Bolu’da son derece istekli ve arzulu çalıştığını belirterek hazırlıkların en iyi şekilde sürdüğünü söyledi.

Memiş yaptığı değerlendirmede “Hazırlıklarımızı serin bir havada son derece canlı, istekli ve arzulu bir şekilde sürdürüyoruz. Liglerin ertelenmesinin ardından bu tarihe aldığımız kampla birlikte takımın istenen düzeye geleceğine eminiz.” Diye konuştu.

Silivrispor olarak başarıya odaklandıklarını, başarı için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Memiş “Silivrispor olarak bu sene başarılı olmaya odaklandık. Telafisi olmayan hatalar yapmak istemiyoruz. Kadroyu geniş tutuyoruz ki forma savaşı olsun. Bu takımda hiç kimsenin oynarım diye garantisi yok.” İfadesini kullandı.

YORUM YAP