Silivrispor, Tire 1922 takımını bekliyor

Silivrispor, Tire 1922 takımını bekliyor

27.10.2018 10:00:51

Yarın kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Tire 1922 takımını konuk edecek olan Silivrispor'da tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı.

Saha ve seyirci avantajı ile çıkacakları maçtan galibiyet bekleyen Silivrispor, adeta tek nefes oldu. Teknik Direktör Özgür Ergün gözetiminde hafta başından beri bu maçın analizini yapan ve kazanmak için yarın sahada hafta içinde yaptıkları çalışmaları uygulamaya koyacak olan Silivrispor, üç puandan başka bir şey düşünmüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan bir puanla haftayı bir puanla kapayan Silivrispor, Kozan Belediyespor maçını unutup tamamen Tire 1922 maçına konsantre oldu.

Duru “Kazanan dostluk olacak”
Yarın Silivri Stadı'nda İzmir temsilcisi Tire 1922 ile oynayacakları karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Silivrispor Kulüp Başkan Akgün Duru, “Dostluğun ön planda olacağı bir maç olsun. Her iki kulübünde zirve yarışında şiddetle puan ve puanlara ihtiyaçlarının olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. İnanıyorum ki bu zorlu ve güzel geçeceğine inandığım müsabakanın galibi dostluk olacaktır ve üç puanda Silivrispor'un hanesine yazılacaktır. Tire 1922 ligin tecrübeli takımlarından ve güçlü bir kadroya sahipler. Tire 1922 takımı ne kadar güçlüyse bizde o kadar güçlüyüz. Bizim en büyük avantajlarımızdan biri kendi sahamızda büyük taraftar desteğimizle maça çıkacağımızdır. Hak edenin kazandığı güzel bir müsabaka olacaktır kanaatindeyim. Bu güzel ve keyifli maça tüm sevenlerimizi davet ediyorum” dedi.

Engin AKIN

YORUM YAP