Silivrispor sponsorları ile bir araya geldi

Silivrispor sponsorları ile bir araya geldi

6.07.2022 09:36:17

TFF Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden ve yeni sezonda şampiyonluğa oynamaya hazırlanan Silivrispor yönetimi ve sponsorları ile bir araya geldi.

Silivrispor yönetimi, geçtiğimiz sezon kendilerine destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. İlçenin en önemli iş adamları, siyasetçileri ve spor adamlarının da katılım sağladığı gecede hem şampiyonluk şarkıları söylendi hem de yeni sezon için tüm camia kenetlendi.

 

YENİ SEZON FORMALARI DA TANITILDI

Silivrispor'un yeni sezonda giyeceği formalar da gecede tanıtıldı. Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin'in öncülüğünde hazırlanan ve tasarımları gerçekleştirilen yeni sezon formalarını ise altyapı oyuncuları tanıttı. Silivrispor yönetimi gecede kulübe destek veren isimlere tek tek teşekkür plaketi takdim etti.

AKGÜN “ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silivri Jasmin Restaurant'ta yapılan teşekkür gecesinde bir konuşma yapan kulüp başkanı Akgün Duru Silivrispor'un ortak sevdaları olduğunu söyledi. Akgün “Yaptığınız tüm desteklerden dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir süreç yaşıyoruz. İnanın Silivrispor bizim menfaat alanımız değil. Aksine her türlü fedakârlığı yaptığımız, ailemizden, işimizden, ekonomimizden çok önemli paylaşımda bulunduğumuz sevdamız. Sizlere de her zaman Silivrispor'un yanında oldunuz.” ifadesini kullandı.

ÇOLAKOĞLU, BU SEZON DAHA SIKI KENETLENECEĞİZ

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu ise yaptığı açıklamasında; “Silivrispor her zaman hedefi olan bir kulüptür. Ne kadar büyük bir camia olduğunu son oynadığımız finallerde ve resmi lig maçlarında göstermiştir. Buradan gördüğümüz ise yeni sezonda daha sıkı kenetlenerek hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bu anlamlı gecemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

ENGİN AKIN

YORUM YAP