Silivrispor, Siirt’ten puansız döndü: 1-0

Silivrispor, Siirt’ten puansız döndü: 1-0

30.12.2020 14:54:54

TFF 3. Lig 4. Grupta var olma mücadelesi veren Silivrispor orta sıralardaki rakibi Siirt İl Özel İdarespor karşısında ilk yarıda kalesinde gördüğü golle 1-0 yenik ayrıldı.

Grubunda kritik bölgeden kurtulmak isteyen Silivrispor çıktığı Siirt deplasmanından da eli boş döndü. Doksan dakikalık mücadelede ilk yarıda kalesinde yaşanan karambolde golü yiyen Silivrispor son dakikaya kadar aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı ve sahadan yenik ayrıldı. İlk yarıda her takım da karşılıklı ataklarla birbirlerini tarttı. Orta alanda yapılan hataları her takım hücum oyuncuları cömertçe harcadı. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanması beklenirken uzatmanın 2. dakikasında sağ kanattan bastıran Siirt takımı Silivri ceza alanı içindeki kalabalık defansın arasına yapılan ortaya iyi yükselen Harun Koç kafa vuruşu ile golünü attı ve durumu 1-0 yaptı. Bu golün ardından santra yapılmadan ilk yarı tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına Silivrispor daha istekli başladı. İkinci yarı maça defans oyuncusu Enes'i oyundan alınıp hücum oyuncusu Şehmus girdi. Hücum hattını güçlendiren Silivrispor baskılı oyununu bir türlü golle süsleyemedi ve müsabakadan 1-0 yenik ayrıldı.

Stat: Siirt Atatürk

Hakemler: Enes Kanpara, Alp Osman Karaosmanoğlu, Hakan Dursun

Siirt İl Özel İdare: Ahmet, Turgut, Faruk (88' Ali), Abdullah, Harun (72' Barış), Necati (88' Emre), Enis, Bilal (80' Burhanettin), Oğuzhan (72' Ömer), Abdulkadir, Mehmet

Silivrispor: Alper, Mehmet, Oğuz, Emre (88'Muhammet), Bülent, Oğulcan Enes (46' Şehmus), Sercan (66' Mustafa), Tufan, Ömer Faruk (31' Mücahit), Ardahan, Gökhan (89' Yusuf)

Skor: 45' Harun (Siirt)

YORUM YAP