Silivrispor mum gibi eriyor: 3-0

Silivrispor mum gibi eriyor: 3-0

29.11.2017 10:03:52

TFF 2. Lig Beyaz Grupta var olma savaşı veren Silivrispor aldığı birbiri ardına yenilgilere bir yenisini daha ekledi ve Fethiye deplasmanından 3-0 yenilgi ile ayrıldı.

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve oynadığı futbolla saç baş yolduran Silivrispor son çıktığı Fethiye deplasmanından da yenilgi ile döndü. Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan ve doksan dakikasında ev sahibi takımın üstünlüğünün olduğu maçta goller her iki yarıda da atıldı. Silivrispor'un çalıştırıcısının genç kaleci ile sahaya çıkmasının hatasının pahalıya ödendiği maçta rakip Fethiye takımı 3-0 galip gelerek Silivrispor ligin dibine iyice itti.

MAÇTAN DAKİKALAR
TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında Fethiyespor, kendi sahasında Silivrispor'u 3- 0 mağlup etti. 4. dakikada Berat'ın şuttu direği sıyırıp dışarı gitti. 18. dakikada Doğan'ın uzun mesafeli topunu yakalayan İbrahim ceza alanı üzerinden vurdu top dışarı gitti. 34. dakikada Muammer'e sert giren Doğan ikinci sarı karttan kırmızı karttan oyun dışı kaldı. 38. dakikada Yiğit Gökoğlan'ın pasını düzelten Umut çok sert vurdu kaleci Batuhan son anda çıkardı. 42. dakikada Yiğit soldan ceza alanına yaklaştı, pasını Umut'a çıkardı, Umut topu güzel bir vuruşla kaleci Batuhan'ın üzerinden ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu. 44. dakikada Barış ortaladı, İbrahim ceza alanı içinde kafayı vurdu top yandan dışarı gitti. 64. dakikada Serdar'ın ara pasını yakalayan İsmail'in şuttu dışarı gitti. 68. dakikada Yiğit Gökoğlan'ın pasını ceza alanı dışında yakalayan Umut düzeltip çok sert vurdu, top kalecinin sağından ağlara gitti ve skoru 2-0 yaptı. 71. dakikada Yiğit'in pasını altı pas çizgisi üzerinde yakalayan Anıl'ın şutu dışarı gitti. 82. dakikada Muharrem Serdar'da kaptığı topla ceza alanına girdi, topu müsait durumdaki Anıl'a aktardı, Anıl plase bir vuruşla topu sağ alt filelere astı ve maçın skorunu, 3-0 olarak tayin etti. Başka gol olmayınca maç Fethiyespor'un 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Stat: Fethiye Şehir Stadı
Hakemler: Burak Pakkan, Abdurrahman Atay, Ali Etlice
Fethiyespor: Eser 7, Çağatay 7, Cemil 7, Efe 7, Muhammer 7, Berat 7, (25' Anıl 7), Ensar Enes 7, Sinan 7, (46' Yiğit Yöney 7), Umut 7, (88' Enes 7), Yiğit Gökoğlan 7, Emrullah 7
Silivrispor: Batuhan 5, Doğan 5, Fuat 5, Yunus Onur 5, Yunus Yaşar 5, Serdar 5, Barış 5, Serkan 5, (63' İsmail 5), İbrahim Kaş 5, Ali 5, İbrahim Alan 5 (46' Sercan 5, 76' Mehmet 5)
Goller: 42 ve 68' Umut, 82' Anıl
Sarı Kartlar: Doğan, İbrahim Kaş, Serkan, Yunus (Silivri) Yiğit Gökoğlan, Enes (Fethiye)
Kırmızı Kart: 36' Doğan (Silivrispor)

Engin AKIN

YORUM YAP