Silivrispor ilçeye dönüyor

Silivrispor ilçeye dönüyor

2.01.2016 11:29:11

Ligde kötü sonuçlar alan Silivri-spor devre arasını iyi değerlendirerek ligin ikinci yarısında kaybettiği puanları geri toplama niyetinde. Teknik patron Sertan Güriz önderliğinde 10 günlük Antalya kampını tamamlayan Silivrispor bugün ilçeye dönüş yapıyor. Haftasonu ilçede olacak olan takım bugün ter idmanını gerçekleştirmesinin ardından Pazar gününü izinli geçirip ardından 10 Ocak'ta İzmir deplasmanında oynayacakları Altay maçının hazırlıklarına başlayacak.

“MÜKEMMEL BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”
Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak Antalya'da geçirdiğimiz 10 gün son derece verimli geçti. Kamp dönemimiz boyunca Antalya'da hava şartları mükemmeldi ve otel sahaları da çalışabilmek için gayet iyiydi. İyi bir ortamda ikinci yarıya hazırlandık. İlk yarının bitimi ile birlikte kadromuzdan ayrılan oyuncularımız oldu. Takımdan ayrılanların yerine gerekli takviyelerimizi yaptık. Kadromuza yeni dahil olan oyuncu arkadaşlarımız takıma adapte olma yolunda büyük bir gelişim sağladı. Gelecek hafta sonu oynayacağımız Altay maçına bu arkadaşlarımız da hazır konumda olup takıma katkılarını sunacaklardır.

“ÜÇ OYUNCU DAHA GELECEK”
Şuana kadar Antalya kampına bizimle birlikte katılan yeni transferlerimiz takıma alıştı. Kamp döneminin bitimi ile birlikte hocamızın raporları doğrultusunda en az üç oyuncu ile daha anlaşmak için görüşmelerimiz sürmektedir. İkinci yarıya en az altı transferle başlamayı planlamaktayız.

“BİR OLUP LİGDE KALACAĞIZ”
Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlarımızı oynayacağız. Takımımızın moral bütünlüğü üst seviyede. Bu moralimiz alacağımız her galibiyet ile birlikte daha artacaktır. Zor bir ikinci yarı olacak. İkinci yarıyı en iyi şekilde tamamlayabilecek bir kadro oluşturduk. Oluşturduğumuz bu kadro ile ligin ikinci yarısında ligde kalacağız. İkinci yarı sadece saha içinde değil saha dışında da kazanmamız şarttır. Bunun içinde taraftarlarımızın da desteğine ihtiyaç vardır. Unutulmamalıdır ki Silivrispor, Silivri'nin takımıdır. Hep birlikte el ele verip kenetlendiğimizde aşamayacağımız engel de olmayacaktır. El ele, hep birlikte bu takımı profesyonel ligde tutacağız ve bunun içinde zorunluyuz.

“ZORLU BİR İKİNCİ YARI OLACAK”
Çok çalışıyoruz ve bu çalışmamızın da karşılığını alacağız. Bizim için telafisi olmayan maçlarımız var. Kaybetme lüksümüz kesinlikle yok. Moralimizi yüksek tutmak zorundayız. Bunun içinde davamızı sadece bizim değil tüm Silivri'nin sahiplenmesi zorunludur. Yöneticilerimiz, taraftarımız, ilçe büyüklerimiz, ilçemizin STK'ları, herkes bir bütün olmalı. Bize ve takıma güvenin, bizler bu zorlu görevi başaracak olan insanlarız” dedi.
Engin AKIN

YORUM YAP