Silivri’de gelenek bozulmadı

Silivri’de gelenek bozulmadı

2.01.2016 11:27:54

Yeni yıl, Atatürk Meydanında Silivri Belediyesi tarafından yapılan renkli havai fişek gösterileriyle karşılandı. DJ performansı ve muhteşem havai fişek gösterisi ilk karın etkisiyle yediden yetmişe Silivrilileri sahilde bir araya topladı. Yağışlı ve soğuk havaya rağmen DJ'lerin canlı performansı ve yeni yıl coşkusu meydanı ısıttı.

IŞIKLAR: YARINLARIMIZ SİZLERİN UMUTLARI GİBİ SEVGİ DOLU OLSUN
Gece yarısı yaklaşırken alanı dolduran kalabalığa seslenen Başkan Özcan Işıklar, “Gelecek ve geleceği değiştirmek, onu daha mutlu, daha yaşanır, barış ve huzur içinde mutlulukla kurmak bizim elimizde. Geçmişi değiştiremeyebiliriz. 2015 yaşandığı gibi kalacak ama 2016'da inanıyorum ki bizim aydınlığa, umuda olan inancımızla, daha iyi yaşama isteğimizle, birbirimize hoşgörümüzle hayatımızda daha çok iyilik ve güzelliğe vesile olacak. Silivri'nin aydınlık yarınlarına olan umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Umut, aydınlık insanların rüyasıdır. Yarınlarımız sizler gibi güzel olsun. Sizlerin umutları gibi coşku dolu olsun, sevgi dolu olsun. Hepinizin yeni yılını gönülden kutluyorum” dedi.

GERİ SAYIM HEYECANI
Silivri Belediyesi tarafından yeni yıla özel olarak kurulan sahnede performans sergileyen DJ'ler geceye renk kattı. Özgürce dans eden Silivrililer 2016 yılı için geriye sayım yaptı. Yerel saat 00.00'ı gösterdiğinde havai fişekler gökyüzünü aydınlattı. Sürpriz hediyeler ve ikramlar eşliğinde gerçekleştirilen görsel şölende coşku doruğa çıktı.


Haber MERKEZİ

 

YORUM YAP