Silivrispor evine dönüyor

Silivrispor evine dönüyor

10.01.2020 11:29:20

Ligin ilk yarısında yaşanan deprem neticesinde mühürlenen Silivri Stadı'ndaki tüm maçlarını Çatalca'da oynamak zorunda kalan Silivrispor artık kendi evine dönüyor...

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın yoğun bir mesai harcayarak bürokrasiyi ikna çabaları sonucunda umut ışığı yandı ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatıyla Silivri Stadı'na prefabrik yapımına başlandı. İç sahadaki maçlarını bile deplasmanda oynamanın zorluğu ile sıkıntılı geçen haftalar artık geride kalacak. Silivri Stadı'nın kapalı tribünlerinin olduğu bölümün hemen yanına yapılacak olan prefabrik yerleşkelerin yapımına başlandı. Bu çalışmalarla birlikte rakip takım ve ev sahibi takımlar bu prefabriklerde hazırlanacaklar. Ayrıca hakem odalarının da yapımına başlandı.

AÇIĞA DA PROTOKOL TRİBÜNÜ

Hakem ve oyuncu soyunma odalarının yapımı ile birlikte açık tribünün bulunduğu bölüme de yapılması TFF tarafından zorunlu kılınan protokol tribününün de yapımı için temeller atılıyor. TFF'nin belirttiği tüm şartnameler yerine getiriliyor.

ŞİLE MAÇINA YETİŞTİRİLMESİ PLANLANIYOR

Hafta sonu Erzin deplasmanına gidecek Silivrispor'un ikinci yarının ikinci maçı olan Şile maçına stadın yetiştirilmesi için belediye tüm imkanlarını adeta seferber etti.

YORUM YAP