Silivrispor, Dardanel’e hazır

Silivrispor, Dardanel’e hazır

21.03.2017 12:21:55

TFF 3. Lig 2. Grupta üçüncü konumda olan Silivrispor, bugün günü oynayacağı grubunda düşme potasındaki Çanakkale Dardanelspor maçı için saatler kaldı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı dolayısıyla Pazar günü oynanması gereken maç federasyonun kararı dolayısıyla pazartesi günü saat 15.30'a alınması ile birlikte Silivrispor takımı Çanakkale'de maç saatini bekliyor. Geçtiğimiz hafta Cuma günü oynadığı Derincespor maçını 2-1 kazanan Silivrispor'da teknik patron Fahrettin Sayhan tarafından iki gün izin verilen takım önceki gün toplandı ve ilk idmanını gerçekleştirdi. Zorlu geçen doksan dakikanın ardından alınan 3 puan ile grupta üçüncü konuma gelen Silivrispor, Dardanel maçını kazanıp zirve yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Haftayı yoğun bir idman programı içinde geçiren takım Çanakkale'deki oteline Pazar akşamı yerleşti.

SAKATLAR DÜZELİYOR
Silivrispor'da sakatlıkları devam eden Oğulcan Enes ve Rıdvan Özkan'ın durumlarının iyi olduğu ve takımla birlikte idmanlara çıktığı da gelen bilgiler arasında. Ayrıca ayak parmaklarında kırık olan sol kanat oyuncumuz Vahit Yaşar'ın tamamen iyileştiği ve takımla birlikte idmanlarda iyi performans sergilediği de gözlemlendi.
TEK CEZALI VAR
İki hafta önce oynanan ve 1-1 beraberlikle tamamlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının 90+2. dakikasında kırmızı kart gören Gökdeniz Varol dışında takımda kart cezalısı da bulunmuyor.

Engin AKIN

YORUM YAP