Silivrispor, cumartesi sahaya iniyor

Silivrispor, cumartesi sahaya iniyor

12.07.2018 11:46:27

Yaptığı yeni transferler ve yeni teknik patronu ile hazırlıklarını sürdüren Silivrispor'da ilk idman cumartesi günü saat 18.00'da Silivri Stadı'nda yapılacak.

Tecrübeli teknik adam Kadir Akbulut ile anlaşmalarının ardından yoğun bir mesai ile transfer çalışmalarını sürdüren Silivrispor ilk idmanı için sahaya inmeye hazır. 2018/2019 Futbol sezonunun ilk idmanını Silivri Stadı'nda yapacak olan Silivrispor'da takıma yeni dahil olan tüm oyuncular da katılım sağlayacak. Silivri Stadı içinde bulunan tesislerde saat 16.00'da toplanacak olan takım saat 18.00'da da ligin ilk idmanına gerçekleştirecek.

TRANSFER LİSTEMİZ TAMAMLANIYOR

Yeni sezon öncesi bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp İdari Menajeri Özgür Ergün; “Hayırlısıyla yeni sezona merhaba diyeceğiz. Yeni sezonumuzun ilk idmanı camiamıza hayırlı olsun. Yepyeni bir takım olduk ve yeni heyecanlara da yelken açacağız. İnancımız odur ki lig sonunda mükemmel bir yerde olacağız. Hocamız Kadir Akbulut'un verdiği transfer listesini tamamladık ve yeni sezona hazırız.

İKİ ÖNEMLİ İSİM DE YOLDA

Burada belirtmek isterim ki bizzat Başkanımız Akgün Duru'nun talimatıyla bitirme aşamasına geldiğimiz iki isim daha var. Bu iki isim ligin kalburüstü oyuncularıdır. Kadromuzda tüm bölgelere takviyeler yapıldı. Eksiklerimiz giderildi, görüştüğümüz bu iki isimle de transferi kapatacağız.

ALTYAPIDAN OYUNCULAR DA KAMPA KATILACAK

Yeni sezonun ilk idmanı için altyapımızdaki oyuncularımız da katılım sağlayacaktır. Yine bu oyuncularımızı Bolu kampına dahil ederek performansları yakından takip edilecek.

CENTİLMENCE BİR YIL OLSUN

Yeni sezon için yönetimimiz ve başkanımız yoğun bir mesai harcadı. Futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa yaptık. Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun isterim. Her kulübün futbol şansı yanında olsun ve Fair-Play çerçevesinde maçlarımızı oynayalım. Sakatlık bir sezon olsun ve hedeflerimizi tutturacağımız bir yıl olsun” dedi.

YORUM YAP