Silivrili sporcular Masa Tenisi Şampiyonası’nda

Silivrili sporcular Masa Tenisi Şampiyonası’nda

14.02.2019 10:53:10

Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcuların da katıldığı Yavuz Kocaömer 2. Masa Tenisi Bölge Şampiyonası açılışı gerçekleşti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Antalya Kemer'de 12-14 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Antalya 2019 Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Bölge Şampiyonası açılışı gerçekleştirildi.
Federasyonumuzun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV destekleri ile gerçekleşen Yavuz Kocaömer 2.Masa Tenisi Bölge Şampiyonasının son etabı olan 2.Bölge Masa Tenisi Bölge Şampiyonası açılışına 81 il genelinden 160 Spor Kulübünü temsilen 320 Özel Sporcu 160 İdareci ve Antrenör 110 Özel Sporcu ailesi olmak üzere toplam 590 kişi katılım sağladı. Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü, Mesut Özdoğan'ın başkanlığında, antrenör Yavuz Ergen ve iki sporcusu Umut Ayan ve Gökhan Karabacak ile katılarak Silivri'mizi temsil edecek.
Şampiyona açılışında konuşma yapan Federasyon Başkanı Birol Aydın," 2019 yılının başlangıcını ile Masa Tenisi Bölge Şampiyonasının 2.etabında birlikteyiz ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz illerinden düzenlenen Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Şampiyonasına gelerek bizleri mutlu eden saygıdeğer ailemizi selamlıyorum" dedi.
Başkan Birol Aydın sözlerine, “ Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV destekleri ile gerçekleştirdiğimiz Masa Tenisi Şampiyonasında bizlere kol kanat geren ve destek veren geçmiş yıllardan itibaren Özel Sporcularımıza gerek malzeme gerek bugün burada 600 özel sporcular ailemizin konaklamasını karşılayan Sayın TMPK ve TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer başta olmak üzere Yönetim Kuruluna, TESYEV çalışanlarına sizlerin huzurunda şahsım ve federasyonumuz adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” şeklinde devam etti.
Yavuz Kocaömer 2.Masa Tenisi Bölge Şampiyonası, 14 Şubat 2019 tarihinde son bulacak. Silivrili sporcularımıza başarılar diliyoruz.

YORUM YAP