Silivri plajlarının Temmuz karnesi

Silivri plajlarının Temmuz karnesi

29.07.2016 10:25:52

Halk Sağlığı Kurumu Yüzme Suyu Takip Sistemi, Silivri plajlarındaki yüzme suyu kalitesini “mükemmel” ve “iyi” olarak açıkladı.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Yüzme Suyu Takip Sistemi Mayıs ve Haziran ayı çalışmalarına göre yüzme suyundan alınan numunelerin incelenmesi sonucunda ilçemiz plajlarından Semizkum Basınkent 4 Site Önü hariç, Selimpaşa Duruman Mevkii, Selimpaşa Basınkent Sitesi Önü, Kumluk Mevkii, Altınorak Sitesi, Uyumkent Sitesi, Gümüşyaka Belediye Çadır Yeri Mevkii ve Semizkum Çadır ve Kamp Yeri'nde yüzme suyu kalitesi “iyi” olarak açıklandı.
Mayıs ve Haziran ayı inceleme sonuçlarını Temmuz araştırmaları takip etti. Halk Sağlığı Kurumu Yüzme Suyu Takip Sistemi tarafından alınan son sonuçlar ilan edildi. Bu sonuçlara göre Selimpaşa Duruman Mevkii, Silivri Basınkent Sitesi Önü ve Silivri Kumluk Mevkii'ndeki yüzme suyu kalitesi “iyi”, Parkköy-Bizimköy, Altınorak, Semizkum Çadır ve Kamp yeri, Semizkum Basınkent 4, Uyumkent, Çanta Albayraklar-Kınalı Mevkii ve Gümüşyaka Belediye Çadır Yeri Mevkii'nde “mükemmel”.
Renginar SALİ

YORUM YAP