Silivri’nin yeni damak tadı MİRLİVA

Silivri’nin yeni damak tadı MİRLİVA

26.04.2017 09:51:21

Silivri'nin genç girişimcilerinden Vural Ayaz ve Samet Korkmaz ortaklığında Silivri'ye yeni bir damak getirecek olan MİRLİVA ET Restaurant'ının açılışını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yaptı. 

Spor camiasının yakından tanıdığı Gümüşyakaspor'un eski oyuncularından olan Vural Ayaz ve Samet Korkmaz'ın ortaklığında açılan Mirliva et Lokantası Gümüşyaka Mahallesi Büyükyalı Caddesi'nde açıldı. Hafta sonu yapılan açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcılarından Hasan Solak, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı ve Fevzi Arslan, Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Nuray Koçer, Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Nuri Acundeğer ile birlikte çok sayıda davetli katılım sağladı.

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “İlçemizde özellikle gençlerimizin girişimci olarak yaptıkları tesislerin açılışını yapmak bana gurur vermekte. Ülkemizin ekonomik şartlarının ortada olduğu bir dönemde güçlü bir kararla yapılan yatırımlar er geç değerini bulacaktır. Bugün burada Vural Ayaz ve Samet Korkmaz'ın birlikte hayata geçirdikleri tesisin ilçemiz halkına hayırlı olmasını dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe protokolünün açılış kurdelasını kestiği Mirliva Et Lokantasının resmi açılışının ardından birbirinden güzel tatların tanıtımı da yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte işletme sahipleri tesis içinde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede de bulunmayı ihmal etmediler.
Yapılan açılışın ardından Mirliva Et Lokantasının sahipleri Vural Ayaz ve Samet Korkmaz yaptıkları ortak açıklamada tesislerinde verilen hizmetleri anlattılar. Yaptıkları açıklamada; “Tesisimizde etin akla gelebilecek her türlü halini müşterilerimize sunmaktayız. Özellikle mangal konusunda deneyimli ustalarımız ve hizmet sektöründe deneyimli personelimizle hizmet vermekteyiz. Gümüşyaka için nezih bir ortamın ve kalitenin buluştuğu bir mekan olacağımız garantidir. Birbirinden leziz et ve köfte çeşitlerimizle tüm müşterilerimizi bekliyoruz” dediler.

Engin AKIN

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Sektörel notlar...*
Sonraki » Önemli güzergah duyuruları

YORUM YAP