Silivri’nin şampiyonu penaltılarla Bayburt oldu 5-4

Silivri’nin şampiyonu penaltılarla Bayburt oldu 5-4

14.02.2022 10:39:56

Silivri'de geleneksel bir hale getirilmeye çalışılan İl Dernekleri Futbol Turnuvası'nın finalinde Çanta Karadeniz Derneği ile karşılaşan Bayburt İl Derneği galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti.

Silivri'de faal olan tüm il derneklerinin katılımı ile gerçekleştirilen futbol turnuvasında son gülen Bayburt takımı oldu. Uzun bir maç trafiğinin ardından önceki akşam finali Başkanlığını Fatih Erboy'un yaptığı Çanta Karadeniz Derneği ve Başkanlığını Cengiz Koç'un Bayburt Derneği arasında yapıldı.  Silivri'deki bir halı sahada yapılan turnuvadaki son maçın normal süresi 2-2 beraberlikle tamamlanırken kural gereği penaltı atışlarına gidildi. Gerçekleştirilen penaltı atışları sonucunda rakibi Çanta Karadenizliler Derneğini 5-4 yenen Bayburtlular Derneği şampiyonluk kupasına kavuştu.

İLGİ VE KATILIM BÜYÜKTÜ

İlçede faaliyet gösteren derneklerin katılımı ile gerçekleştirilen turnuva finaline tüm partiler ilçe başkanları derecesinde katılım sağlarken, ilçe STK'ları ve oda başkanları dakatılım sağlayarak kaliteli bir futbol şölenini de izleme imkanı buldu.

Geçmiş dönem Silivrispor Yönetim Kurulu üyelerinden Aşkın Koç müsabaka sonunda yaptığı değerlendirmesinde; “Birbirinden değerli isimlerin katılım sağlayarak aktif bir şekilde maçlara çıktığı çok iyi bir organizasyon oldu. Gayet güzel bir katılım ve futbol kültürüne yakışır maçlar oynandı. Finalde Bayburtlular olarak şampiyonluğu almamız da anlamlı oldu. Katılım sağlayan tüm isimlere tek tek teşekkür ederim” dedi.

KOÇ; FİNALİ GÜZEL BİR TURNUVA OLDU

Dernek Başkanı Cengiz Koç ise yaptığı açıklamasında; “Tam bir dostluk havasında geçen mücadelelerin neticesinde şampiyonluğa ulaşmak güzeldi. Dostluğun ön planda tutulduğu futbol adına güzel hareketlerin sahnelendiği Fair-Play çerçevesinde bize göre anlamı büyük bir organizasyondu. Değerli isimlerin katıldığı turnuvayı finalde penaltılarla kazanmış olmak aslında iki tane şampiyonun olduğunu gösterebilir. Normal süresini berabere tamamladığımız Çanta Karadenizliler Dernek Başkanı Fatih Erboy'a, yönetim kurulu üyelerine ve tüm takım oyuncularına teşekkür ederiz. Güzel bir final oldu” dedi.

ERBOY; MÜKEMMEL BİR TURNUVA OLDU

Çanta Karadenizliler Dernek Başkanı Fatih Erboy ise yaptığı açıklamasında; “Güzel bir final maçı oldu. Kazanmak, kaybetmek futbolun doğasında var. Finalde penaltılarla kaybetmek de bunun en doğal örneğidir. Ben oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim centilmence mücadelelerini verdiler. Bayburtlu kardeşlerime ve Başkan Cengiz Koç'a da teşekkür ederiz iyi mücadele eden bir takımları vardı. Bu yılın şampiyonu Bayburt takımı oldu. Geleneksel bir hale gelirse turnuva gelecek sene daha çekişmeli maçların bizi beklediğini söyleyebilirim. Bu güzel günde yanımızda olan tüm sevenlerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

YORUM YAP