Silivri MTAL Müdürü Ergün okulunu tanıttı

Silivri MTAL Müdürü Ergün okulunu tanıttı

4.07.2020 09:15:39

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gürsel Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, ortaokul idarecileri ve rehber öğretmenlerinin katıldığı toplantıda okulunu tanıttı.

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gürsel Ergün, Milli Eğitim Bakanlığının 15/05/2017 tarihli 2017/16 sayılı Genelgesinde Mesleki Eğitimin Tanıtılması, Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Rehberlik Çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı sunumla okulunu tanıttı.

İlçemiz ortaokul idarecileri ve rehber öğretmenlerinin katıldığı toplantıda Okul Müdürü Ergün, tanıtım videosu eşliğinde alan-dallar, Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü, İstanbul Sanayi Odasının okulundaki çalışmaları, hamileri, staj olanakları, mezuniyet sonrası istihdam ve alacakları belge/sertifikalar, yükseköğretime yerleşme olanakları, döner sermaye çalışmaları gibi birçok konuda katılımcılara bilgiler verdi. Toplantı sonrasında ise okulu tanıtan özel tasarım broşürleri tüm katılımcılara dağıtıldı.

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme faaliyetlerinden bir diğeri ise okulu tanıtan afişler hazırlanarak Silivri ilçesinin belirli bölgelerindeki billboardlarda sergilenmesi.

Renginar SALİ

YORUM YAP