Silivri KAGİD’ten hayırlı olsun ziyareti

Silivri KAGİD’ten hayırlı olsun ziyareti

20.05.2019 10:07:57

Silivri KAGİD üyeleri Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği yönetim ve üyeleri Gülgün Narinç'in Başkanlığında ve Kurucu Başkan Aynur Süleymanoğlu'nun katılımları ile Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yılmaz'a çalışmalarında başarı dileklerini ileten dernek temsilcileri, ilerleyen zaman içinde hayata geçirmeyi hedefledikleri projeler konusunda da tam destek sözü aldılar. Başkan Bey, “İlk günden bu yana söylediğimiz şeyin sonuna kadar arkasındayız; kadınlar ile ilgili her konuda sorumluluk almaya ve destek sunmaya hazır olduğumuzu bilin. Kadınlarımızın omuzlarındaki yükleri paylaşmaya, hafifletmeye geldik ve bunun için sizin de çalışmalarınız çerçevesinde belediye ve başkanı olarak nerede olmamız gerekiyorsa, ihtiyaç duyulan katkıları ile yanınızda bulunduğumuz bilinciyle hareket edebilirsiniz” dedi.

Yılmaz'ın Kadın Girişimcilerle buluşmasında Meclis Üyesi Sultan Aşkın da iştirak etti.

Kadın Girişimciler, Başkan Bey ile buluşmalarında eşi Ezgi Yılmaz için Atatürk baskılı bir şal hediye ettiler. En kısa zaman içinde gündemli bir buluşma sözüyle ziyaret tamamlandı.

SARISALTIKOĞLU'NA DA İYİ DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Kadın Girişimciler, Volkan Yılmaz'dan sonra Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu'nu da ziyaret ederek iyi niyet ve dileklerini ilettiler. Özellikle bir kadın başkan yardımcısı tercihi ve seçiminden dolayı duydukları mutluluk ile memnuniyeti paylaştılar.
Sevginar SALİ

YORUM YAP