Silivri İbrahim Yirik Lisesi Öğrencisi Eren Tekin motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Silivri İbrahim Yirik Lisesi Öğrencisi Eren Tekin motosiklet kazasında hayatını kaybetti

09.07.2026 10:16:26

İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Eren Tekin, geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat taziye mesajı yayımladı.

Silivri'de eğitim camiasını yasa boğan bir kayıp yaşandı. İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Eren Tekin, geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.
Acı haberin ardından Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat tarafından taziye mesajı yayımlandı.
EĞİTİM CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan mesajda, Eren Tekin'in vefatından duyulan derin üzüntü dile getirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat mesajında, “Merhum öğrencimize Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere yakınlarına, arkadaşlarına, öğretmenlerine ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Eren Tekin'in genç yaşta hayatını kaybetmesi ailesi, arkadaşları, öğretmenleri ve eğitim camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP