Silivri Halk Eğitim Kursiyerlerinden Huzurevi sakinlerine sıcak hediye

Silivri Halk Eğitim Kursiyerlerinden Huzurevi sakinlerine sıcak hediye

25.12.2025 11:43:41

Silivri Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yürütülen Tığ Örücülüğü Kurslarına katılan kursiyerler, huzurevlerinde kalan yaşlılar için ilmek ilmek ördükleri bereleri hediye etmeye hazırlanıyor.

Silivri Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı tığ örücülüğü kurslarında eğitim alan kursiyerler, anlamlı bir sosyal sorumluluk örneğine imza attı. Kursiyerler tarafından tamamen el emeğiyle hazırlanan örgü bereler, huzurevlerinde kalan yaşlılara ulaştırılmak üzere hazırlandı.
KÜÇÜK BİR HEDİYE, BÜYÜK BİR ANLAM
Özenle örülen her bere; yalnızca bir kışlık giysi değil, aynı zamanda sevgi, saygı ve dayanışma duygularını da taşıyor. Kursiyerler, ilmek ilmek işledikleri bu berelerle büyüklerin yüzünde bir tebessüm oluşturmayı hedefliyor.
TOPLUMSAL DUYARLILIĞA GÜZEL ÖRNEK
Silivri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Engin Akbal, kursların yalnızca mesleki ve sanatsal beceri kazandırmakla kalmadığı, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı güçlendiren projelere de zemin hazırladığını vurguladı. Hazırlanan berelerin kısa süre içerisinde huzurevlerindeki yaşlılara ulaştırılacağı belirtildi.
Bu anlamlı çalışma, eğitimin ve üretmenin her yaşta topluma dokunabileceğinin en güzel örneklerinden biri olarak takdir topladı.
Renginar SALİ

YORUM YAP