Silivri, evladını bağrına bastı

Silivri, evladını bağrına bastı

4.06.2018 15:33:32

Silivri temaslarına yoğun bir şekilde devam eden MHP İstanbul 3. Bölge 6. Sıra Milletvekili Volkan Yılmaz ilçemizde büyük ilgi ile karşılık çalışmalarını sürdürüyor.

MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Türkyılmaz, İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök ve yönetimi Yılmaz'ı bu çalışmaları esnasında bir an bile yalnız bırakmazken, programlar çerçevesinde diğer bölge milletvekillerine de destek vermeye devam ediyorlar.

İlçe merkezi, Ortaköy, Selimpaşa, Kadıköy, dernek ve STK'ların destekleriyle Silivri çalışmalarına büyük bir moralle devam eden Yılmaz, vatandaşlara kendisini tanıtırken 24 Haziran seçimleri hususunda destek beklentisini yenilemeyi sürdürüyor.

YILMAZ: TÜRKİYE 25 HAZİRAN SABAHINA DAHA GÜÇLÜ BİR ÜLKE OLARAK UYANACAK

Vatandaşların Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili sorularını yanıtlayan MHP MYK üyesi ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz, “MHP asla ülkemiz, milletimizin zararına olan bir oluşumun, bir çabanın içinde bugüne kadar olmadığı gibi bundan sonra da olmaz. Ülke, devlet ve millet menfaatlerinin gereğini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Halkımızın bizlere olan inancı ve güvenini görüyorum. Sağlıklı bilgiye erişememenin vermiş olduğu karışıklığı da 24 Haziran'a kadar kapı kapı dolaşarak, sıkmadık el bırakmadan anlatacağız, Türkiye 25 Haziran sabahına daha güçlü bir ülke olarak uyanacak. Bu sadece siyasilerin gayreti ile değil iradesini sandığa yüksek bir katılım oranıyla yansıtacak vatandaşlarımızın desteğiyle gerçekleşecek” dedi.

Silivri'de esnaflara hayırlı işler dileyen Yılmaz, vatandaşlara destek talebini yoğun temaslarda iletti, sahur ve iftarlarda bölge sakinleriyle sofralarını paylaştı.

YALÇIN: MÜCADELEYE DEVAM

Yılmaz'ın temasları ve Silivri halkının ilgisini değerlendiren MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Silivri'de en keyifli seçim çalışmasını yapan parti olarak duyduğum memnuniyet ve onuru ifade etmek isterim. Yaptığınız siyasetin ve belirlediğiniz adayların halkta karşılığının olması kadar güzel bir şey yok. Bu özel tablodan da ülkemiz, partimiz ve Silivri'miz için sadece iyilikler yansır. Ülkemiz için, vatanımız, bayrağımız ve Silivri için mücadeleye devam, yılmadan, bıkmadan, usanmadan şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda mücadelemiz kesintisiz sürecek” dedi.

Sevginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP