SİBESO Başkan Adayı Ferhat Çetin, Gümüşyaka'daki saha çalışmalarını sürdürürken önceki dönem Gümüşyaka Belediye Başkanlarından İsmet Kirazpınar ve önceki dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sefer Ölçer ile bir araya geldi.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkan Adayı Ferhat Çetin, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşyaka Mahallesi'nde temaslarını yoğunlaştırdı. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçenin siyasi ve yerel yönetim hafızasında önemli görevler üstlenmiş isimlerle de buluşan Çetin, “Sahadan odaya, birlikte yönetim” anlayışını Gümüşyaka'da güçlü şekilde vurguladı.
GÜMÜŞYAKA'DA DENEYİM VE İSTİŞARE BULUŞMASI
Ferhat Çetin, Gümüşyaka'daki programı kapsamında önceki dönem Gümüşyaka Belediye Başkanlarından İsmet Kirazpınar ve önceki dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sefer Ölçer ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede Gümüşyaka'nın ticari yapısı, esnafın yaşadığı sorunlar ve SİBESO'nun yeni dönemde üstlenmesi gereken rol üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
“ESNAF ODA YÖNETİMİNİN DOĞAL ORTAĞIDIR”
Saha çalışmalarının yalnızca seçim süreciyle sınırlı olmadığını ifade eden Çetin, esnafın olduğu her noktada bulunmayı önemsediklerini belirtti. Çetin, “Yönetimi masa başında değil, sahada şekillendireceğiz. Esnaf oda yönetiminin doğal ortağıdır. Sahadan aldığımız her görüşü odaya taşıyacak, birlikte karar alacağız” dedi.
GÜMÜŞYAKA'DA DESTEK VE DİYALOG VURGUSU
Gümüşyaka'da kurulan temasların kendileri açısından son derece kıymetli olduğunu vurgulayan Ferhat Çetin, geçmiş dönemlerde görev yapmış isimlerin tecrübelerinin de yol gösterici olduğunu ifade etti. Çetin, seçim sürecinde Gümüşyaka başta olmak üzere Silivri'nin tüm mahallelerinde esnafla ve kanaat önderleriyle temaslarını kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.
Sevginar SALİ






