
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, Çanta Sancaktepe Mahallesi'nde meydana gelen orman yangınına ilişkin bir açıklama yaptı. Yangına hızlı ve etkili bir müdahale gerçekleştirildiğini belirten Barlas, devletin tüm kurumlarının koordinasyon içinde hareket ettiğini vurguladı.
Barlas açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Çanta Sancaktepe Mahallemizde çıkan yangına, devletimizin tüm ilgili kurumları tam bir koordinasyon içerisinde hızlıca müdahale etmiştir. Başta Orman Genel Müdürlüğümüz olmak üzere, emniyet güçlerimiz, AFAD ekiplerimiz ve itfaiye ekiplerimiz sahada yoğun bir mücadele vermektedir.”
Yangının kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Barlas, ekiplerin olası risklere karşı da tüm tedbirleri aldığını kaydetti. Başkan Barlas, sözlerini “Silivri'mize geçmiş olsun” diyerek tamamladı.
Seda ŞİMŞEK