Silivri’de bayramlaşma

Silivri’de bayramlaşma

19.06.2018 10:09:41

Silivri'de Ramazan Bayramı protokol programı, Cuma günü Öğretmenevinde AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Salih Aynural öncülüğünde ilçe protokol mensupları, siyasi parti ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Günün anlam ve önemine uygun konuşmayı yapan Silivri Kaymakamı Ali Partal, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekerken birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Bayramın İslam Coğrafyası ve dünyaya barış ve huzur getirmesini dileyen Partal, şiddet ve savaşların son bulması temennilerini iletti.
Programda söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Ramazan'ın maneviyatına vurguda bulunurken toplumsal huzur ve barışa işaret etti.
AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Partal ve Işıklar'ın birlik mesajlarına katıldığını söylerken askerlerimizi andı, ülkemiz için hayatlarını feda eden şehitlerimiz ve canını ortaya koyan gazilerimize minnet duymamız gerektiğinin altını çizdi. Kaynarca, geçtiğimiz hafta içinde seçim çalışması esnasında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın da aralarında olduğu teşkilat mensuplarına esnaf ziyareti sırasında gerçekleştirilen saldırıya işaret ederek başsağlığı ile geçmiş olsun dileklerini belirtti.
Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Salih Aynural, herkesin bayramını kütlerken Türkiye'ye yönelik dış saldırılara işaret etti ve bunların bertaraf edilmesi için içte birliğin şart olduğunu savundu.
Bayramlaşma, programa katılanları AK Parti Milletvekili, Kaymakam ve Belediye Başkanının uğurlamasının ardından sona erdi.

Haber Merkezi

YORUM YAP