Silivri’de bayram kutlaması

Silivri’de bayram kutlaması

16.09.2016 10:47:43

Silivri'de Kurban Bayramı kutlamaları, Öğretmen Evi'nde yapılan bayramlaşma programı ile başladı. Başkan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçedeki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek hemşerileriyle bayramlaştı.

Silivri'de Kurban Bayramı kutlaması, bayramın ilk günü 11.00'de Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Şener Kaytez ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve Silivrili vatandaşlar ile bayramlaştı.

KURBAN KESEN SİLİVRİLİLERİN BAYRAMINI KUTLADI
Başkan Işıklar, gerçekleşen protokol bayramlaşmasının ardından ekip arkadaşlarıyla birlikte kurban kesim ve satış yerlerini gezerek, kurbanlıklarını kestiren vatandaşların bayramlarını kutladı. Selimpaşa'da bulunan Silivri Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yerinde; su düzeni, bay ve bayan tuvaletleri, kurban satıcıları için mobil banyo düzeneği, sosyal amaçlı çadır, bay bayan mescit, çöp konteynerleri ile her türlü hijyenik şartları oluşturdu.
Hayvanların kesim yapılırken birbirini görmeyeceği şekilde demir bölmelerle ayrılarak dizayn edilen Silivri Belediyesi Kurban Kesim Yerlerinde hayvan hakları konusunda da gerekli özen gösterildi. Kurban satışı ve kesimi yapan görevlilere de kolaylıklar dileyen Işıklar, bayramın sorunsuz geçmesi adına titizlikle çalışıldığını dile getirdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP