Silivri Belediyesinden Spor Kulüplerine bir destek daha

Silivri Belediyesinden Spor Kulüplerine bir destek daha

11.09.2021 13:44:04

İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerinin belediyeye olan tüm borçlarını silen Silivri Belediyesi, Eylül Meclisinde 2021 yılı içerisinde 1. ve 2. Amatör Spor Kulüplerinin her birine 15.000 TL, Silivrispor'a ise 150.000 TL nakdi yardımda bulunmayı kararlaştırdı.

Volkan Yılmaz'ın Başkanlığında ‘Bilimle, kültürle, sanatla ve sporla bezenmiş bir nesil' vizyonu çerçevesinde Silivri'de faaliyet gösteren spor kulüplerine yönelik yardım anlayışı meclisin de desteği ile devam ediyor. 

Silivri Belediye Meclisi 2021 yılı Eylül ayı toplantısının 2. birleşiminin 1. oturumunda, geçtiğimiz Pazartesi günü Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilen “Silivri'de faaliyet gösteren 1. ve 2. Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.” yer aldı. Komisyon raporuna göre; ilçede faaliyet gösteren 1. ve 2. amatör spor kulüplerinin her birine (Akören, Alipaşa, Beyciler, Büyükçavuşlu, Büyükkılıçlı, Çanta, Çeltik, Fener, Gazitepe, Gümüşyaka, Kavaklı, Ortaköy, Sayalar, Selimpaşa, Seymen, Alibey, Kadıköy, Mimarsinan, Değirmenköy) 2021 yılı sezonu için 15.000 TL, Bölgesel Amatör Liginde Silivrispor'a ise 150.000 TL nakdi yardım yapılması uygun görüldü. 15. gündem maddesi belediye meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.

KULÜPLERİN BELEDİYEYE OLAN BORÇLARINI DA SİLDİ

Öncesinde de Belediyeye olan spor kulüplerinin tüm borçlarını silen Başkan Volkan Yılmaz, son meclis kararı ile birlikte her yıl olduğu gibi bu sene de amatör spor kulüplerine yönelik nakdi desteğine devam ediyor.

 

YORUM YAP