“Silivri artık; tarım ve hayvancılık demek”

“Silivri artık; tarım ve hayvancılık demek”

29.06.2021 13:56:24

İLÇE TARIM MÜDÜRÜ'NDEN YILMAZ VE EKİBİNİN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, yerli ve milli atalık tohumların yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla Silivri Belediyesi'ne ait arazilerde ekilen arpaların hasat programında yapılan çalışmalar ve yerleştirilen anlayıştan övgüyle söz ederken Başkan Volkan Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

İlçemizde faaliyet gösteren tarımsal üreticilerimize destek olmak, yerli ve milli atalık tohumların yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla Silivri Belediyesi'ne ait arazilerde ekilen arpaların hasat programında konuşan Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Silivri Belediyesi'nin tarım ile ilgili girişimlerini “Muhteşem” olarak tanımlayarak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile ekibine teşekkür etti.

ERTUĞRUL: BU TARIM ANLAYIŞI SİLİVRİ İÇİN BÜYÜK KAZANÇ

Hasat programında konuşan Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Silivri Belediyesi eliyle sürdürülen alanına yönelik çalışmaları şöyle değerlendirdi: “Muhteşem bir organizasyon… Başkanım ve ekibinin hazırlamış olduğu bu muhteşem projenin, muhteşem organizasyon ve tarım anlayışı Silivri için büyük bir kazanç. Bu tarım anlayışının gerçekleşmesi kolay değil. Ekiminden hasadına, hasadından tarlaya, tarladaki balyaların zamanında toplanmasına ve ihtiyaç sahiplerine verilmesine kadar muhteşem bir organizasyonu gerçekleştirmek gerekiyor.

“SİLİVRİ'NİN İSMİNİ TÜRKİYE'YE DUYURAN BAŞKAN VE EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silivri'ye böyle bir tarım anlayışı kazancı sağladığı için Başkan Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Silivri'ye büyük kazanç sağladı. Silivri artık; tarım ve hayvancılık demek. Domates ve kavun demek. Et ve süt demek. Silivri ekmek, toprak demek oldu. Başkan ve ekibi, Silivri'nin ismini tüm Türkiye'ye duyurmaya başladı. Açıkçası İlçe Tarım Müdürü olarak çok büyük mutluluk duyuyorum.

“ÇOK ŞÜKÜR Kİ SİLİVRİ'DE HASATLARIMIZ ÇOK İYİ”

Çok şükür bu sene Silivri'deki hasatlarımız çok iyi. Türkiye genelinde bölgesel kuraklık var. Tarım Bakanlığımızın bu konuda can suyu olarak destekleri var. Çok şükür ki Silivri'de bir önceki dönemleri aratmayacak şekilde verimlerimiz söz konusu. Tarım Bakanlığımız hububat fiyatlarını açıkladı. Şuan o fiyatların üstünde fiyat var. İnşallah çiftçilerimiz için bu dönem çok iyi geçecek. Önümüzdeki dönem de tüm Türkiye için aynı şey geçerli olur.

“HER GÜN ARAYIP TARIM VE HAYVANCILIK YAPMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTEN İNSANLAR VAR”

Böyle bir organizasyona imza attığı, Silivri'nin adını tüm Türkiye'ye duyurduğu, ilçemizdeki tarım anlayışını ileri bir seviyeye yükselttiği, tarım arazilerinin korunmasına yönelik faydası olduğu, böyle bir anlayış yerleştirdiği, çiftçilerimizi de yeniden tarım ve hayvancılığa yönelttiği için Başkanım Volkan Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum. İnanın beni her gün arayıp tarım ve hayvancılık yapmak istediklerini belirten insanlar var.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP