Siad’tan 10 Kasım mesajı

Siad’tan 10 Kasım mesajı

11.11.2016 15:21:51

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 78. ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 78. yılında rahmetle yâd ettiğini belirtti.

“DEVRİMLERİN UNUTULMAZ”
İstiklal yolunda sergilediği kararlı mücadele ile tüm dünyanın takdirini kazanmış eşsiz liderlerden biri olan Atatürk'ün gönüllerdeki erişilmez yerinin değişmeyeceğini kaydeden sivil toplum kuruluşu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Biz kadim bir milletiz. Vefadır en önemli özelliğimiz. Unutmayız hiç, Trablusgarp'da çöl sıcağında terleyenleri. Unutur muyuz hiç Balkanlar'da; soğukta, çamurlu toprakta yatanları. Unutmayız Conbayırında, Arıburnunda, Seddülbahir ve Anafartalar'da kurşunu göğsüyle karşılayanları. Kafkasya'da, Sakarya, Büyük Taarruz'da ki komutanı unutur muyuz… Devrimlerin, ileri görüşlülüğün unutulmaz, unutmayız. Yaptıkların için, kurduğun Cumhuriyet için;10 Kasım'da, her yıl olduğu gibi bu yılda rahmet okuyoruz sana. Mekanın Cennet olsun, bu millet seni unutmayacak.”


Haber MERKEZİ

YORUM YAP