Sezer: Çocuklarımızla gururlandık

Sezer: Çocuklarımızla gururlandık

13.06.2018 10:21:40

Liderim Anaokulu minikleri, yıl sonu programında hünerlerini sergiledi, Okul Müdürü Işıl Sezer, “Çocuklarımızla bir kez daha gurur duyduk” sözleriyle duygularını paylaştı.

Liderim Anaokulu, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı karnelerini Cuma günü öğrencilerine takdim etti, hafta sonu ise yıl sonu programını gerçekleştirdi. Okul Müdürü Işıl Sezer, öğretmen, yardımcı personeli ve velilerinin katılımıyla Turgut Reis İlkokulu Konferans Salonu'nda bir araya gelen Liderim Anaokulu ailesi, sevimli miniklerin sunduğu programı gururla izledi.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okundu. Liderim Anaokulu minikleri, şiirler okudular, şık kostümleri eşliğinde dans gösterilerini sundular. Velileri ve öğretmenleri heyecan ve gururla kendilerini izleyerek bol bol alkışladı.

SEZER: ÇOCUKLARIMIZLA BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUK
Liderim Anaokulu kurucu müdürü Işıl Sezer, “Liderim Anaokulu Ailesi olarak çocuklarımızla bir kez daha gurur duyduk. Küçük olabilirler ama kocaman yürekleri var, sevgi saygı ve özgüvenle beslenen... Bizlerden desteğini esirgemeyen değerli velilerimize, yalnız bırakmayan misafirlerimize, canla başla, sabırla sevgiyle çalışıp emek veren öğretmenlerimize, yardımcı personelimize çok teşekkür ederiz.” sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Renginar SALİ

YORUM YAP