Sezai Batman’a fuar desteği

Sezai Batman’a fuar desteği

30.01.2017 09:44:02

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Sezai Batman'ı Esnaf Odası temsilcileri ve Rotary ailesi yalnız bırakmadı.

Batman Makine Sezai Batman yönetiminde dünyanın beşinci ve bölgemizin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı. Batman'ı fuar heyecanında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Oda Başkan Vekili Arif Kanık, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Rotary Silivri Dönem Başkanı Mustafa Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri Yasin Elmaslı ile Burçin Sarısaltıkoğlu da yalnız bırakmadı. Sezai Batman'ı eşi Hülya Batman ve kardeşi Enis Batman da katkıları ve destekleriyle fuarda Batman Makine'nin standındaydı. Fuarın açılış töreni, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve UNWTO Genel Sekreteri Taleb Rifai'nin katılımıyla gerçekleşti. TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki 70 bin metrekare gerçekleşen ve 29 Ocak'a kadar devam edecek fuara bu yıl 140 bin ziyaretçinin katılımı bekleniyor.
Bu yıl 21'incisi düzenlenen ve 70'i aşkın ülkenin yer alacağı fuara, otel işletmeleri, turizm işletmeleri, tur operatörleri, seyahat acentaları, turizm tedarikçileri, resmi kurumlar, diplomatik temsilcilikler, etkinlik organizatörleri, akademik kurumlar ve diğer turizm faaliyetleri katıldı. Fuarın resmi iş ortakları arasında ise Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) yer aldı.
Haber Merkezi

YORUM YAP