Belediyeden yol durumu açıklaması

Belediyeden yol durumu açıklaması

30.01.2017 09:43:21

Tarihi Kale İçi Projesi kapsamında tüm sokakları yenilenen Fatih Mahallesinde hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Silivri Belediyesi tarafından ilçenin en eski mahallelerinden olan Fatih Mahallesinde hayata geçirilen Tarihi Kale İçi Projesi kapsamında alt yapı, içme suyu, internet ve telefon hizmetleri sunan kablo döşeme ve yol yapım çalışmaları başta olmak üzere birçok çalışma aynı anda yapılmaya devam ediyor. Silivri Belediyesi, uzun süren yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşayan Fatih sakinlerinden gelen şikâyetler üzerine bir açıklamada bulundu.

“SÜRATLE TAMAMLAYACAĞIZ”
Yapılan çalışmalarla alakalı Silivri Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlçemizin belirli noktalarında süre gelen diğer kurumların faaliyetleri devam etmekte. Fatih Mahallemizde İSKİ Atık Su ev bağlantıları, İSKİ İçme Suyu bağlantıları, İSKİ kanalizasyon hatları ve Türk Telekom altyapı çalışmaları yoğun bir biçimde sürüyor. Sizlerin haklı eleştirilerine maruz kaldığımız yol bozuklukları, bu çalışmaların bitiminin ardından süratle tamamlanacaktır.
Biten noktalarda başlayan çalışmalar, Fatih Mahallemizin tamamında başlayacak. Sabrınız, anlayışınız ve yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederiz.”

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki AT...
Sonraki » Sezai Batman’a fuar desteği

YORUM YAP