Sevinç Eğitim Kurumlarından Milliyet Gazetesi işbirliğinde LGS Deneme Sınavı

Sevinç Eğitim Kurumlarından Milliyet Gazetesi işbirliğinde LGS Deneme Sınavı

11.06.2020 10:31:53

Sevinç Kurs Merkezi, LGS'ye hazırlanan öğrencilerine yönelik eğitim kurumları tarafından hazırlanan Deneme Sınavı'nın Milliyet Gazetesi'nde yayımlandığını duyurdu.

Sevinç Eğitim Kurumları hazırladıkları LGS Deneme Sınavı'nı Milliyet Gazetesi'nin sayfalarına taşıyarak bu güzel işbirlikleriyle öğrencilerine destek oldu. 

SEVİNÇ DENEME SINAVI SORULARI HER GÜN MİLLİYET'TE

Sevinç Silivri Kurs Merkezi, hafta boylunca her gün farklı ders sorularının yayımlandığı deneme sınavını öğrencilerine şöyle duyurdu: “Milliyet Gazetesi ile yaptığımız işbirliğiyle Liseye Giriş Sınavına katılacak olan 8. sınıf öğrencilerine destek veriyoruz.

Sevinç Eğitim Kurumları Bölüm Başkanları tarafından hazırlanan LGS Deneme Sınavı bu hafta itibariyle Milliyet Gazetesinde yayınlanmaya başladı. 8. sınıf öğrencileri bugün Sevinç markasının isabetli, kaliteli ve özgün Türkçe soruları ile Milliyet Gazetesinde buluştu.

Çarşamba günü LGS Matematik, Perşembe günü Fen Bilimleri, Cuma günü İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Cumartesi günü İngilizce Deneme Sorularımız Milliyet Gazetesinde yer alacak.”

Renginar SALİ

YORUM YAP