Güraslan’dan, Özdemir’e tesis projesi

Güraslan’dan, Özdemir’e tesis projesi

11.06.2020 10:38:15

Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, Silivrispor Başkanı Taylan Güraslan'ın ısrarlı davetlerine kıramayarak en kısa zamanda Silivri'yi ziyaret ederek hem tesisleri gezeceğini hem de ilçeyi gezmek istediğini belirtti.

 

Silivri'de tesis sıkıntısı içinde olan Silivrispor özellikle altyapılarının çalışmalarındaki tesis yetersizliğini giderebilmek adına hazırladığı projeyi TFF Başkanı Nihat Özdemir'e sundu. Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, Silivrispor Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mürsel Türk ile birlikte federasyonu ziyaret ettiler. Güraslan ve Türk ziyaretleri sırasında Silivri'nin meşhur yoğurdu ile birlikte Federasyon Başkanı Nihat Özdemir'in isminin yazdığı formayı da başkana hediye ettiler.

 

TESİS PROJESİ VERİLDİ

Özellikle altyapılara verdiği önem ile bilinen TFF Başkanı Nihat Özdemir'e, Silivrispor'dan tesis ve altyapıların sağlıklı çalışması için proje sunumu yapıldı. Konu hakkında bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “ATA dostumuzu ziyaret ettik. TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'i makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Sayın Özdemir ile yaşanan ve gelişen bir takım olayları, corona dönemi gelişmeleri, Silivri'deki sportif faaliyetlerimizi, Silivri'ye büyük değer katacak altyapı projelerimizi ve Silivrispor'umuzun geleceği hakkında sohbet ettik. Bu özel görüşmemiz esnasında hazırladığımız tesis ve altyapı projelerimizi kendisine sunma imkânımız da olmuştur. Hazırlanan projelerin içeriğini beğenen Özdemir, imkânlarını zorlayarak Silivri'ye ve Silivrispor'a destekçi olacağını da hatırlattı. Allah'tan bir mani olmazsa Başkanımızı Silivri'de ağırlayacağız. Silivrilere, Silivri'mizin gençlerine çok selamları var. Kendisini güzel ilçemize davet ettik ve inşallah en kısa zamanda kendisinde burada olacak. İlgi ve alakalarından dolayı değerli büyüğümüz Sayın Nihat Özdemir'i sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

YORUM YAP