Selimpaşa Ortaköy arasına yağmur suyu hattı

Selimpaşa Ortaköy arasına yağmur suyu hattı

3.03.2016 10:34:13

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri'deki alt yapı eksikliklerini giderme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce yol kenarı su kanallarının temizliğini tamamlayan Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri şimdi de yağmur sularını tahliye etmede kolaylık sağlama ve oluşabilecek göletlerin önüne geçme amacıyla Selimpaşa - Ortaköy arasındaki hatta yeni yağmur suyu borularını döşemeye başlayarak bir sorunun daha çözümü noktasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi.
Teknik kadro çalışmalar kapsamında bölgede bulunan açık kanalların kapatılarak yeni yağmur suyu kanalları döşenmesi, kot yükseltme çalışmasının yapılması, olası sel ve su taşkınlarını engellemek ve yol kenarlarında su birikmelerini sona erdirmek amacıyla çeşitli çap ve miktarlarda büz döşeme çalışmasına hızla başladı.

“SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURAN TEK İRADE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ”
AK Parti Silivri adlı sosyal medya hesabından Selimpaşa – Ortaköy Mahallelerindeki önemli aks ve caddelerde yağmursuyu problemini ortadan kaldıran çalışma hakkında yapılan bilgilendirmede yerel yönetime üstü kapalı göndermelerde bulunuldu. “Bugün Silivri'nin her noktasında yapılan çalışmaların tamamında Büyükşehir Belediyemizin izlerini görebilirsiniz.
Yerel bir yönetimin de olduğu ilçemizde yatırım yapan, sorunları çözüme kavuşturan tek iradenin Büyükşehir Belediyesi olması da oldukça manidardır. Başta bu çalışmaların mimarı olan Belediye Başkanımız Kadir Topbaş beyefendiye ve sorunların çözümünü yakından takip eden İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu'ya tüm Silivrililer adına çok teşekkür ediyoruz” denildi.
Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki AK Gençlerden hayırlı Pazar
Sonraki » Büke yeni başkan

YORUM YAP