Şekerbank muhtarlarımızın yanında

Şekerbank muhtarlarımızın yanında

26.06.2019 10:06:24

Müşterilerinin ihtiyaçlarını anlayan ve buna yönelik çözümler getiren Şekerbank, demokrasi ve idari sisteminin vazgeçilmez unsurları muhtarlarımızın da bankacılık ürünleri ve sunduğu bankacılık hizmetleri ile çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

65 yıldır kırsal kalkınmayı ve üretimi desteklemek için çalışan Şekerbank, muhtarlarımızın toplumsal kalkınmada oynadığı önemli rolün bilinci ile kol kola yöre çiftçi ve esnafımızın yol arkadaşı olma hedefi ile ilerliyor.

ERDURUCAN: ÜRETİCİLERİMİZİN HER TÜRLÜ FİNANSMAN İHTİYACINA YÖNELİK ÜRÜNLER ŞEKERBANK'TA!
Şekerbank Silivri Şube Müdürü Murat Erdurucan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahallesinin köyünün ihtiyaçlarını ve sorunlarını en iyi bilen kamu görevlisi, fikrine değer verilen yol gösterici bir toplumun önderi olan muhtarlarımız devlet yönetiminin de ilk halkası konumundadır. Bu vesile ile mahalli idareler yerel seçiminde halkın takdirini alan muhtarlarımız ve yöre halkı tüm çiftçilik hayvancılık ile iştigal eden hemşerilerimizi Şekerbank ailesi olarak çiftçimizin ihtiyaçlarını öğrenmek ve kendilerine daha iyi imkan sağlamak yararlanabilecekleri avantajları sunabilmek için Şekerbank Silivri şubesine bekliyoruz” dedi.

Şekerbank ayrıca tüm çifçi müşterilerine 6 aya varan faizsiz mazot/gübre/yem ilaç tedarik edebilecekleri Hasat Kart ürünü ile tanışma fırsatı da sunuyor.

YORUM YAP