Sarten Yönetim Kurulu Üyesi Zeren Güzelbahar’dan mama desteği

Sarten Yönetim Kurulu Üyesi Zeren Güzelbahar’dan mama desteği

22.11.2020 09:26:16

Sarten A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Zeren Sarıbekir Güzelbahar, SİHAYDER canlarını yalnız bırakmıyor ve mama desteğini sürdürüyor.

Sarten A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Zeren Sarıbekir Güzelbahar, sık sık ziyaret edip, mama desteğinde bulunarak SİHAYDER canlarına katkılarına devam ediyor.

Başarılı iş kadını Zeren Sarıbekir Güzelbahar, geçtiğimiz gün, oğlu Alp ve kızı Eliz'le birlikte Silivri Hayvan Haklarını Koruma Derneği Başkanı Şükran Sunç Çakır'ın koruma altında aldığı canları ziyaret ederek bol miktarda mama desteğinde bulundu.

ÇAKIR: BUGÜN BİZİM İÇİN MUTLULUK VE SEVGİ DOLU BİR GÜNDÜ

Dernek Başkanı Çakır, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Zeren hanıma şu sözlerle teşekkür etti: “Başarılı bir iş kadını, iyi bir eş ve çocuklarını hayvan sevgisiyle yetiştirmiş mükemmel bir anne. Bu gün bizim ve canlarımız için mutluluk ve sevgi dolu bir gündü. Zeren hanımın çocukları Alp ve Eliz 'in de ziyafetleri anlam kattı. Alp ve Eliz öyle hayvan sevgisiyle yetiştirilmişler ki bizim koca koca köpeklerimizden korkmadan onlara sevgi ve şefkatle yaklaşarak sevdiler. Alp ve Eliz canlarımıza mama da getirmişler.

Teşekkürler Zeren hanım böyle merhamet ve sevgi dolu evlatlar yetiştirdiğiniz için.”

Haber Merkezi

YORUM YAP