Sancı büyüyor (Yorum Haber)

Sancı büyüyor (Yorum Haber)

29.03.2018 14:08:10

Rıfat Kutlu'nun yeniden aday gösterilmeyeceği kararının ardından yerine getirilecek ismin belirlenme süreci dünü de neticesiz kapattı. Aday borsasında isimler artıyor, kesinleştiği söylenen adlar değişiyor geçerliliğini koruyan tek şey belirsizlik!

Haftalardır atanması beklenen AK Parti İlçe Başkanlığına getirilecek isim dün de açıklanamadı. 8 Nisan 2018 ilçe kongre tarihi olan ilan edilirken Silivri AK Parti İlçe Teşkilatına başkan kimin olacağı halen bulunamadı! Rıfat Kutlu'ya yeniden aday gösterilmeyeceğinin iletilmesinden sonra başlayan süreçte 20'ye aşkın ismin ilçe başkanlığı başvurusu ile devam eden karmaşa netliğe kavuşturulamıyor.
Yusuf Köroğlu, Mustafa Eren, Mutlu Bozoğlu, Saffet Sert, Ender Gezici derken, sürpriz ve belirsizlik dışında çoğalan başka bir şey yok. Kutlu'nun geri çağırılması, Hüseyin Turan gibi isimler de AK Parti kulislerinde değer görüyor.
Genel Başkan Silivri'yi kazanacakları ilçe başkanını ararken, yerelde dengeler belediye başkan adaylarının presleri doğrultusunda şekilleniyor.
Haftalardır, defalarca verilen tarihlere ve kesinleştiği söylenen isimlere karşın AK Parti İlçe Başkanlığı dünü de yeni ilçe başkanına dair belirsizliği koruyarak tamamladı.

YORUM YAP