Sanayi esnafına bambaşka bir Silivri sözü

Sanayi esnafına bambaşka bir Silivri sözü

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Cuma günü Sanayi Sitesi esnafını dolaştı ve onlara bambaşka bir Silivri sözü verirken, “Bir takım siyasi ve çıkar çevrelerinin değil, sizlerin belediye başkanı olacağım” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, MHP İl Başkan Yardımcısı Şenol Türkyılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İstanbul Ülkü Ocakları 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök ile birlikte Yeni Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Esnaflara hayırlı işler dileyen Yılmaz, kendini tanıttı, vatandaşların beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

YILMAZ: BİR TAKIM SİYASİ VE ÇIKAR ÇEVRELERİNİN DEĞİL, SİZLERİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
Silivri'yi Avrupa yakasının tatil, turizm, eğitim, kültür şehri yapma hedeflerini esnaflarla paylaşlaşan Yılmaz, sosyal belediyeciliğin de öncelikleri arasında olacağının altını çizdi. “Ben bir takım siyasi ve çıkar çevrelerinin değil, sizlerin belediye başkanı olacağım. Eğitim, kültür, sanat hayatıyla, ekonomisiyle sizleri 5 yıl sonra bambaşka bir Silivri ile kucaklaştıracağım” diyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı, bol bol esnaflara hayırlı işler, kazançlar diledi.
Haber Merkezi

YORUM YAP