Ramazan Yaman, muhtar adaylığını açıkladı

Ramazan Yaman, muhtar adaylığını açıkladı

28.03.2022 13:54:26

Ferhan Gülan'ın vefatı ile Ortaköy'de gündeme gelen muhtarlık seçiminin 6 ay içinde gerçekleşme süreci işliyor. Ramazan Yaman da Ortaköy Muhtarlığına adaylığını duyuran isimlerden biri oldu.

Haziran ayında olması beklenen seçimlerinde Ortaköy'ün yakından tanıdığı Ramazan Yaman, doğup büyüdüğü Ortaköy mahallesine Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

“NE HAYALLERİMİZ NE DE PLANLARIMIZ BİTER”

Yaman, önümüzdeki aylarda yapılacak olan mahalle muhtarlığı seçimlerinde aday olduğunu ilan ederek, “Ortaköy'ümüz için bizim ne hayallerimiz ne de planlarımız biter. Ortaköy'ümüzde hayata geçen birçok büyük proje ve hizmetlerin altında imzamız vardır. Bu hizmetler artarak devam edecektir. Bizler Ortaköy sevdalısı insanlarız daha yapacak çok işimiz var inşallah. Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan seçiminde birçok abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin desteğini almış bir kardeşiniz olarak Ortaköy Mahalle Muhtarlığına adayım.

“VERECEĞİNİZ DESTEK İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNARIM”

Ortaköy'ümüzü hep beraber yöneterek mahallemizin alması gereken hizmetleri en kısa zamanda sizlere kazandıracağız inşallah.

“FERHAN GÜLAN AĞABEYİMİ RAHMETLE YÂD EDİYORUM”

Dürüstlüğü, vicdanı ve yardımseverliğiyle bizlere örnek olmuş değerli muhtarımız rahmetli Ferhan Gülan ağabeyimi rahmetle yâd eder. Onun bizlere açtığı ışığın altında sizlere hizmette sınır tanımadan çalışmaya devam etmek istiyor, vereceğiniz destek için şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP