Peray Gelinlik & Moda Evi açılıyor

Peray Gelinlik & Moda Evi açılıyor

18.03.2017 09:57:33

Uygun fiyat, hızlı hizmet, koşulsuz tüketici memnuniyeti misyonu ile adını başarılı firmalar arasında daima ilk sıralara yazdıran Peray Kuru Temizleme ve Terzi, bünyesine kattığı yenilikler ve ilklerle fark yaratmaya devam ediyor.

Hizmet ağını genişleten ve çeşitlendiren Peray Kuru Temizleme ve Terzi'nin patroniçesi Nebahat İskender, büyüme ivmesine paralel olarak bünyesine dâhil ettiği Peray Gelinlik & Moda Evi ile yeni bir vizyona doğru atılım başlattı. İşine olan tutkusuyla bilinen Nebahat İskender, tek çatı altında topladığı farklı içerikli hizmetlerle evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarının zorlu ve yorucu geçen alışveriş sürecini eziyet olmaktan çıkarıp keyfe dönüştürecek. Hayallerinin gerçekleşmesi için her anlamda yanında olan eşi Cengiz İskender'in de desteğiyle çıktığı yolda kendi başarı öyküsünü oluşturan Nebahat İskender, vermiş olduğu kaliteli hizmetin karşılığını 20 Mart Pazartesi günü, saat 14.00'da farklı konseptleri birleştirdiği yeni işyerinin açılışını yaparak bir kez daha ortaya koymaya hazırlanıyor...

MODELİ GÖR; İSTER KİRALA İSTER SATIN AL
Peray Gelinlik & Moda Evi'nde gelinlik, nişanlık ve bindallı modellerini satın alabileceğiniz gibi kiralayabileceksiniz de. Her bütçeye hitap eden fiyatlar tercih ettiğiniz kumaşa ve model detaylarına göre farklılık gösterecektir. Kendi peri masalınızın başkahramanı olacağınız özel günlerinizde gelinlik, nişanlık, bindallı kendinizi bir prenses gibi hissetmenizi sağlayacak olan bileşenlerin en önemlisi. Evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarına çok özel bir fırsat sunan Peray Gelinlik & Moda Evi, onlarca çeşit özel gün kostümü alternatifi ile yardımınıza koşuyor. Çalıştığı Nihan Gelinlik ve Moda Evi'nin özel dikim hizmeti ile sizleri hayatınızın önemli günlerine en ince detayına kadar hazırlayan Peray Gelinlik & Moda Evi, mevcut modellere bağlı kalmak istemeyenler için de ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Tesettürlü gelin olmak isteyenler üzülmesin! Birbirinden güzel kapalı düğün, nişan ve kına kostümleri de sizi bekleyen seçenekler arasında. Şıklığınızı tamamlayacak tacınız ve diğer tüm aksesuarlarınızı da burada bulabileceksiniz. Peray Gelinlik & Moda Evi, müşterilerine yorulmadan, keyif dolu alıveriş yapmanın keyfini yaşatacak.

DÜĞÜN PAKETİ FIRSATI!
Peray Gelinlik & Moda Evi, mutluluğunuza giden yolda önemli bir kilometre taşı olacak. Firma Sahibi Nebahat İskender, düğününüz için aradığın tüm hizmetlere özel bir kampanya hazırladı. Dilerseniz düğün paketi içeriğini kendisinden dinleyelim; “5 yıldır Silivri'de kuru temizleme ve terzi olarak hizmet vermekteyiz. Peray Kuru Temizleme bünyemize Peray Gelinlik ve Moda Evi'ni de kattık. Disiplinli, özverili, titiz, başarılı ve güler yüzlü hizmetimiz ile Silivri'de en çok tercih edilen işletmeler arasındayız ve bununla gurur duyuyoruz. Hizmette sınır yoktur, her zaman en iyisini yapmak için çaba sarf ediyoruz. Yeniliklerle de bunu başardığımızı düşünüyoruz. Uzun zamandır düşündüğümüz ve hayata geçirmek için uğraştığımız Gelinlik Moda Evi ile ciddi bir projeye imzamızı attık. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Birbirinden şık ve özel tasarım gelinlik, nişanlık ve bindallılar ile artık Silivri'de hizmetinizdeyiz. Peray Gelinlik ve Moda Evi olarak evlenecek çiftlerimize muhteşem bir düğün paketi hazırladık. Peray Gelinlik ve Moda Evi'nden gelinlik ve nişanlık alan veya kiralayan müşterilerimiz anlaşmalı olduğumuz firmalardan %20 indirimli hizmet alacaklardır.”

İNDİRİM KAMPANYASINDA FIRSAT YAĞMURU
Peray Gelinlik & Moda Evi'nden alışveriş yapan herkes Palmiye Düğün Salonu (0212 727 01 41) - Ortanca Giyim Mağazaları (0212 728 28 00) - Stüdyo Gökhan (0212 728 30 28) - Açelya Çiçekçilik (0212 727 65 68) - Atapro Stüdyo (0212 728 00 59) - Cansın Kuaför (0212 728 52 27) - Suzan Kuaför (0212 728 52 53) - Gülden Akar Profesyonel Güzellik Hizmetleri (0212 728 00 41) ve Klas Kuaför (0212 728 08 04) firmalarının %20 indirim fırsatından yararlanabilecek… Peray Gelinlik & Moda Evi, evlilik hazırlığı yapan çiftlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Düğüne özel sunulan konsept ve diğer hizmetlerle alakalı merak ettiğiniz konular hakkında bilgi almak için Alibey Mahallesi, Zahit Kaynar Sokak, No:4/A adresinde konumlanan, üç katlı, modern hizmet binasını ziyaret edebilirsiniz...
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP