Özel sergide eserler yok sattı

Özel sergide eserler yok sattı

5.06.2023 11:50:31

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin, “Bizim Renklerimiz” adını verdikleri resim ve mozaik sergisinde bütün eserler satıldı. Bu örnek duyarlılığa teşekkür geldi.

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları resim ve mozaik çalışmalarını 1 Haziran 2023 tarihinde Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde “Bizim Renklerimiz” adını verdikleri sergide beğeniye sundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan, Okul Müdürü Birol Çetin, Müdür Yardımcısı Can Dağaşan, Sarten Ambalaj yetkilisi Serap Çetin, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergi büyük ilgi gördü ve destek aldı.
DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİLER
Silivri Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Sözcüsü Sultan Aşkın, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Amatör Spor Kulüpler Başkanı Ali Tonta, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, Silivri SİAD, Saral İnşaat adına Ömer Çeri ve Umut Zar, Hüma Maşalacı Anaokulu, Maşalacı Sürücü Kursu, Odak Okulları adına Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen, Küpe FM ailesi adına Reklam Danışmanı Nurol Ertut, Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali, Cumhur ve Lale Talay özel çocukların muhteşem çalışmalarını inceleyerek, kendilerini ve öğretmenlerini tebrik ettiler. Ayrıca da Eserleri satın alarak, desteklerini esirgemediler. Serginin başarısı özel yetenek, eğitimci ve ailelerini çok mutlu etti.
SARTEN'DEN DAİMİ DESTEK
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ni yıllardır maddi manevi destekleyen, ortak projeler gerçekleştiren, öğretmen ve özel öğrencilerin her ihtiyaçlarında yanında olan Sarten Ambalaj, bu sergi etkinliğinde de yalnız bırakmadı.
Renginar SALİ

YORUM YAP