Özel öğrenciler Atamızı andı

Özel öğrenciler Atamızı andı

14.11.2018 15:14:08

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde düzenlediği programda andı.

İlçemiz diğer okullarının yanı sıra Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önder, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal'i saygı, minnet ve rahmetle andı.
Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunarak ve İstiklal Marşımız okunarak başlayan program, okul öğretmenlerinden Murat Aydın'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.
Öğrencilerden Abdullah Koca, Eda Altıntaş ve Zeynep Güven, Atatürk konulu şiirlerini okudular.
Ardından özel öğrenciler, okul öğretmenlerinden Nurhan Şanlı'nın yönetiminde Atatürk Çocukları isimli müzikal gösterilerini sergiledi.
Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrenci ve öğretmenleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Atamızı minnet, özlem ve saygıyla andı, emanetinin yılmaz bekçileri olarak sonsuza kadar anmaya devam edeceklerini paylaştılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP