“Özel Günler Birlikte Güzel” eTwinning projesi başlatıldı

“Özel Günler Birlikte Güzel” eTwinning projesi başlatıldı

19.11.2020 10:29:44

eTwinning projesi yapmak isteyen eğitimcilere rehberlik etmek adına "Özel Günler Birlikte Güzel" isimli eTwinning projesi başlatıldı.

eTwinning projeleri konusunda rehberlik etmek üzere Silivrili eTwinnerlerle başlatılan Özel Günler Birlikte Güzel" isimli proje hakkında paylaşımda bulunan ilçe mentörü Esra Gezeren Sarıahmet şu bilgilendirmede bulundu: “eTwinning'i merak eden, eTwinning ile yeni tanışan, proje yapmak isteyip nereden başlayacağını bilmeyen arkadaşlarımıza rehberlik etmek için Silivrili eTwinnerlarımızla "Özel Günler Birlikte Güzel" isimli eTwinning projemize başlıyoruz.

“HER SINIF DÜZEYİNDE ÖĞRETMENLERİMİZ KATILABİLİR”

"Başarılı Bir eTwinning Projesi Nasıl Planlanır?" "eTwinning Projesinde Neler Olmalı?" sıfırdan başlayarak, hem öğrencilerimizin hem de kendilerini mesleki anlamda geliştirmek isteyen meslektaşlarımızın yararlanması için kurduğumuz projemize her sınıf düzeyinde öğretmenlerimiz katılabilir.

Projemizde Aralık, Ocak ve Şubat ayları içerisinde yer alan Belirli Gün ve Haftalar etkinliklerinin yanı sıra çeşitli web 2 araçlarıyla da etkinlikler gerçekleştirerek uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Projemize katılmak isteyen Silivri'deki okullarda görev yapan meslektaşlarımızı projemize bekleriz. Yapmanız gereken eTwinning üzerinden beni (Esra Sarıahmet) ya da Ümmühani Aksakal öğretmenimizi irtibat kişisi olarak eklemek ve mesaj atmak. Projemizi bu linkten inceleyebilirsiniz. https://live.etwinning.net/projects/project/238938

Renginar SALİ

YORUM YAP