Özel: Belirsizliği Cumhur İttifakı olarak aşmak istiyoruz

Özel: Belirsizliği Cumhur İttifakı olarak aşmak istiyoruz

30.03.2023 11:04:02

MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Özel, “Cumhur İttifakı'nın bu seçimi kazanması neden önemli?” sorusuna yanıt verirken, “100 Yıllık bir Cumhuriyetimiz var. 20 yıldır da istikrarlı bir şekilde hizmetler yapılıyor. Bunların devamı niteliğinde olan projeler var. Her şeyden önce karşı ittifaktaki belirsizlik, milletimize zarar verir düşüncesindeyiz. Bu belirsizliği Cumhur İttifakı olarak aşmak istiyoruz. Milletvekilliği veya Bakanlık pazarlığı değil de kayıtsız şartsız Türkiye için, sorunlarını nasıl aşabiliriz onun desteği içindeyiz” dedi.kullanabilirsin (3)_5

MHP'nin genç Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Özel, 14 Mayıs hedefi ve TBMM'ne girme kararını Hürhaber'e anlattı.
Sevginar SALİ: Sizi tanıyabilir miyiz?
Mehmet Ali ÖZEL: 28 Yaşındayım, aslen Adanalıyım. İlk, ortaöğretim ve lise öğrenimimi Adana'da tamamladım. Mersin Tarsus İlçesinde bulunan Çağ Üniversitesi'nden mezun oldum. İngilizce İşletme Bölümünü okudum. Ailem ticaretle uğraşıyor. Küçüklükten beri ben de onlara yardımcı oluyordum. Üniversiteye başladıktan sonra siyaset, ticaret anlamında ailemin yanında bulundum. Şuan ticaretle uğraşıyorum. Araç kiralama işi yapıyorum. Kum ocağımız var ve inşaat malzemesi satıyorum. Yılın 9 ayı Silivri'de oturuyorum.
Sevginar SALİ: Siyasete ne zaman girdiniz? Ve neden MHP?
Mehmet Ali ÖZEL: Siyaset hayatımda liseden beri var. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkeye, Cumhuriyete bakış açımıza uygun. Atatürk ilkeleri ve Türklük anlamında temsil etme imkânı veriyor. Partimizin değerli bir kültürel ve sosyal geçmişi var. Bundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi'nde kendimizi daha rahat ve huzurlu hissediyoruz.
Sevginar SALİ: Milletvekilliği aday adaylığı kararı nasıl gelişti?
Mehmet Ali ÖZEL: Bugüne kadar belediye başkan ve meclis üyeleri adaylarıyla yerelde siyaset yaptım. Genelde Ar-Ge çalışmalarında ekip içinde bulunuyordum. Şahsım adına bir adaylığım yoktu. Bu dönemde partimin fikirlerine katkı sunabileceğime inanıyorum, ülkenin bu günkü şartlarında siyaset yapma ortamı genel seçimlerde bulunduğu için aday adaylığı kararı aldım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyla buluşmak istiyoruz.kullanabilirsin (2)_3
Sevginar SALİ: 8-9 Nisan'da
listeler belli olacak. Bu süreçte
çalışmalarınız nasıl devam edecek?
Mehmet Ali ÖZEL: Esnaf ziyaretlerimiz oluyor. Partinin belli kuruluşlarına, kamu kurumlarına ziyaretlerimiz olacak. Belediyenin açılış programlarında halkla bir araya geliyoruz.
Sevginar SALİ: Cumhur
İttifakı'nın bu seçimi kazanması neden önemli?
Mehmet Ali ÖZEL: 100 Yıllık bir Cumhuriyetimiz var. 20 yıldır da istikrarlı bir şekilde hizmetler yapılıyor. Bunların devamı niteliğinde olan projeler var. Her şeyden önce karşı ittifaktaki belirsizlik, milletimize zarar verir düşüncesindeyiz. Bu belirsizliği Cumhur İttifakı olarak aşmak istiyoruz. Milletvekilliği veya Bakanlık pazarlığı değil de kayıtsız şartsız Türkiye için, sorunlarını nasıl aşabiliriz onun desteği içindeyiz.
Sevginar SALİ: Milletvekili seçildiğinizde özel olarak takip etmeyi
düşündüğünüz bir konu var mı?
Mehmet Ali ÖZEL: Pandemi ve enflasyon nedeniyle esnafın çektiği sıkıntılar var. Esnafların sorunlarını dile getirmek, çözmeye çalışmak ve engelli bireylerimiz yaşamın içinde kendilerine yer bulmak için çalışmalarımız olacak. Kadın hakları her zaman önemli. Son on yıldır bu konudaki çalışmalar daha bilinçli bir şekilde yürütülüyor. Daha da iyi olacağını düşünüyorum.
Sevginar SALİ: Oy kullanacak gençlerimize ne söylemek istersiniz?
Mehmet Ali ÖZEL: Gençlerin hayattan ve Türkiye'den bekledikleri, sosyal yaşantılarıyla ilgili sıkıntıları var. Gençler olarak mecliste bulunursak daha kolay çözüme kavuştururuz. Gençlerin siyasete girme oranıyla beraber sorunları da çözülecek. Genlerden Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliği seçiminde de Milliyetçi Hareket Partimize oy istiyoruz.
TBMM'de İstanbul 3. Bölgede depremle ilgili çalışmaları taklip etmek istiyoruz. Silivri Belediyesi zaten bu anlamda üzerine düşen görevi yerine getiriyor.
Bu seçimde Cumhur İttifakı'nın kazanması ve İstanbul'da yeni MHP'li belediyeler kazanmak istiyor üretken ve şeffaf belediyeciliği halkla buluşturmaya kararlıyız.
Sevginar SALİ

YORUM YAP