Öz Alibeyliler iftarda buluştu

Öz Alibeyliler iftarda buluştu

12.06.2017 11:52:30

Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın katılımıyla iftarda bir araya geldi.

Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Ahmet Çelik'in başkanlığında her Ramazan'da olduğu gibi bu sene de üyelerine iftar davetinde bulundu. 7 Haziran 2017 tarihinde yoğun katılımla Alibey Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Dernek Başkanı Ahmet Çelik, yönetim kurulu üyelerinden Hasan Kurt, Belediye Meclis Üyesi Harun Tüfekçi, Aydın Topçu, Sinan Şengüler gibi birçok isim hazır bulunurken Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Belediye Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Hakan Sefa, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan, Erdoğan Ataç gibi birçok kişi katıldı. Oruçlar, dualar eşliğinde açıldı. Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çelik, herkesi selamlayarak “Hoş geldiniz” dedi. Katılımları için herkese teşekkür etti.

IŞIKLAR: İNSAN SEVGİSİ İFTAR SOFRALARINDA PEKİŞİYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, on bir ayın sultanı Ramazan ayının anlam ve öneminden söz ederek başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “İnsan sevgisi, böylesine büyük iftar sofralarında daha da pekişiyor. Değişen zamana rağmen bu kültürü korumamız ve devam ettirmemiz lazım. Oruç tutan, tutmayan hemşerilerimizi bir arada tutan, kaynaşmalarını ve dayanışmalarını sağlayan derneklerdir. Milli duygularımıza da katkı sunan onlardır. Bunu devam ettirmek çok önemlidir. Bu anlamda Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni kutluyorum. Allah razı olsun. Daha nice Ramazan sofralarında buluşmak dileğiyle…”
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » BYEGM 155 yaşında

YORUM YAP