Okullarımıza atanan öğretmenler

Okullarımıza  atanan öğretmenler

21.06.2018 10:50:33

Atatürk Anadolu Lisesi, Çağrıbey Ortaokulu, Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen kadrosuna yeni katılımlar oldu.

2018 Yılı Öğretmen Atama sonuçlarının geçtiğimiz günlerde açıklanmasıyla birlikte okullarımızda kadro değişiklikleri yaşandı. Atatürk Anadolu Lisesi, Çağrıbey Ortaokulu, Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni tercih eden ve atanan öğretmenlerin isimleri belli oldu.

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ YENİ ÖĞRETMENLERİ
2018-2019 eğitim-öğretim yılında Atatürk Anadolu Lisesi'nde görev yapacak olan öğretmenler ve branşları şu şekilde; Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Gülçiçek Deniz ve Nihal Karagüzel, Felsefe Öğretmeni Ersoy Öztürk, Fizik Öğretmeni Nurşah Demir Çoban, Müzik Öğretmenleri Mehmet Kıssal ve Asiye Tarinç, İngilizce Öğretmenleri Emre Karadamlı, Barış Özkök ve Ayça Rodoplu, Matematik Öğretmeni Murat Aytin, Tarih Öğretmeni Ali Yıldırım, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Özlem Balbay ve Züleyha Yetkin.

ÇAĞRIBEY ORTAOKULU YENİ ÖĞRETMENLERİ
Arnavutköy Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Müzik Öğretmeni Cihan Aydın, Hasan Özvarnalı İlkokulu'ndan İngilizce Öğretmeni Sibel Zeyrek, Namık Kemal İlkokulu'ndan İngilizce Öğretmeni Sakine Özçifçi ve Silivri Fatih Ortaokulu'ndan Fen Bilimleri Öğretmeni İbrahim Şahin, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Çağrıbey Ortaokulu ailesine katılan yeni öğretmenler olarak açıklandı.

SELİMPAŞA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YENİ ÖĞRETMENLERİ
Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen kadrosuna; Fen Bilgisi Öğretmeni Burak Özahioğlu, Meslek Dersi öğretmeni Arife Erbey ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ferdi Çilier katıldı.

NECİP SARIBEKİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Yeni öğretim yılında Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde göreve başlayacak öğretmenler ise; Fizik Öğretmeni İsmail Çoban, Felsefe Öğretmeni Tuğba Bozkurt, İngilizce Öğretmeni Volkan Akbıyık ve Tarih Öğretmeni Seçil Tuzlukçu.
Renginar SALİ

YORUM YAP