Okul Müdürlüğünden Sarten’e teşekkür

Okul Müdürlüğünden Sarten’e teşekkür

16.04.2022 12:28:51

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Matbaa Teknolojileri Alanı'na sürekli destekte bulunan Sarten Ambalaj firmasına teşekkür etti.

Bilindiği gibi Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Sarten Ambalaj firmasıyla imzaladığı protokol kapsamında, Matbaa Teknolojileri Alanı kuruldu, atölye yapıldı, donatımı ve 11-12. Sınıf öğrencilerin beceri eğitimlerini işletmede almaları kararlaştırıldı. Atölye 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açıldı.

Burada yetişen öğrenciler, her türlü kamu ve özel müteşebbis matbaaları, gazeteler, ambalaj firmaları, matbaa malzemeleri satan ve üreten firmalar, reklam ajansları, dijital baskı tesisleri, matbaa makine satıcı ve üretici firmaları ve benzeri daha birçok kuruluşta çalışabilecek.

Atölyeye kurulduğu günden bu yana Sarten Ambalaj firmasının eğitim ve malzeme desteği aralıksız sürüyor. Geçtiğimiz günlerde de kağıt desteği yapıldı.

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, “Sarten Ambalaj firmasına, matbaa alanımıza verdikleri destekler için teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP