Öğrenci eserleriyle Çanakkale Savaşları

Öğrenci eserleriyle Çanakkale Savaşları

27.02.2016 15:24:20

Her yıl olduğu gibi 2015-2016 eğitim-öğretim yılı etkinlik takviminde de Çanakkale Savaşları konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları yer aldı. İlçemiz okullarını temsil eden öğrenciler eserlerini sundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kurulan komisyonlar tarafından yapılan değerlendirme sonucunda en başarılı çalışmalar dereceye girdi.

DERECE ALAN ÇANAKKALE ŞİİRLERİ
Açıklanan sonuçlara göre Çanakkale Savaşları konulu şiir yarışmasında Gazi İmam Hatip Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencisi Esra Köse'nin eseri birinci, Gazitepe Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencisi Sıla Alcan'ın ikinci ve Gümüşyaka Ortaokulu öğrencisi Esmanur Yançin'in şiiri üçüncü seçildi.

KOMPOZİSYON BİRİNCİLERİ
Çanakkale Savaşları konulu kompozisyon yarışmasında Silivri Ortaokulu 7/F sınıfı öğrencisi Hilal Kaynar birinci, Çağrıbey Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencisi Zehra Başaran ikinci ve Selimpaşa Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Mercan Meto üçüncü oldu.

EN BEĞENİLEN ÇANAKKALE RESİMLERİ
Çanakkale Savaşları konulu resim yarışmasında birinci ve üçüncü dereceyi Selimpaşa Ortaokulu öğrencileri paylaştı. Selimpaşa Ortaokulu 7/E sınıfı öğrencilerinden Gizem Türkmen'in eseri birinci, Kerem Ertuğrul'un ise üçüncü oldu. Kavaklı Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Damla Öğmen'in çizdiği resim ikinci seçildi.
İlçe birinciliğine layık görülen eserler, değerlendirilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Renginar SALİ

YORUM YAP